Update Demo Hour of Victory offline gehaald, nieuwe volgt later vandaag

Gisteren verscheen er een demo van Hour of Victory op Xbox Live, maar al snel werd de demo ook weer offline gehaald. Het lijkt er op dat men een verkeerde versie van de demo online heeft gezet die nog behoorlijk last had van bugs. De website van Major Nelson meldt gelukkig dat we vandaag de nieuwe demo kunnen verwachten, dus nog even geduld om de game alsnog uit te proberen.

Update:
Er waren problemen met de beschikbaarheid van de demo, waardoor deze tijdelijk offline werd gehaald. Inmiddels is de demo weer te downloaden.

Hour of Victory waagt zich ook maar eens in de bittere concurrentiestrijd tussen de massale WOII-shooters die er op deze planeet rondlopen. Een grafische voorsprong op veroudere shooters heeft Hour of Victory al, aangezien de game optimaal gebruik maakt van de Unreal Engine 3. Drie personages staan je op te wachten om de strijd mee in te trekken, elk met hun eigen specialiteiten. Op bepaalde momenten in de game krijg je ook de mogelijkheid om tijdens een missie van personage te wisselen.

Wanneer je iemand bent die het liefst door massa’s vijanden heen huppelt terwijl je trigger-finger overuren draait, dan kun je het beste voor Lieutenant William “Willy-Billy” Ross gaan. Sergeant Calvin “Blackie” Blackbull kan met een fijn uitgeruste sniper ook een flink zooitje vijanden omleggen, terwijl Major Ambrose Taggert de sneaky trukendoos van Sam Fisher heeft geleend. Aan jou de keus om te bepalen welke tactiek je gaat gebruiken in de strijd.

Hour of Victory zal op 22 juni verschijnen voor de Xbox 360.

  1.   
    TheDude's avatar

    Slordig, maar wellicht verklaart dit de diverse bugs. Eens kijken straks of de nieuwe demo alsnog beter is… ๐Ÿ™‚

  2.   
    Aadb's avatar

    Ik dacht al toen ik um binnehad hoort dit allemaal zo 100 x vast komen zitten tussen verschillende muurtjes, de AI die trelkens alle kanten opliep , en de matige reactie snelheid van de controls maarja het zal waarschijnlijk niet veel verbeteren weer zo een wannabe COD game.

  3.   
    Warboy's avatar

    Welke heb ik nu dan.. ๐Ÿ‘ฟ Ach hij blijft een slechte WWII game..

  4.   
    ChielB's avatar

    Warboy schreef, "Welke heb ik nu dan.. ๐Ÿ‘ฟ Ach hij blijft een slechte WWII game.."

    De oude versie heb je nu wellicht, dus die is verre van representatief voor de uiteindelijke game. Als je de game slecht vindt vanwege het genre of de setting dan zal het weinig uitmaken, maar met het oog op zaken als gameplay/graphics/bugs zal het waarschijnlijk wel verschillen als je de nieuwe demo hebt…

  5.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Lol dacht all is het nouw echt zo’n schijtgame ๐Ÿ˜›

  6.   
    Mick.W's avatar

    Lol ik kon hem gister niet online vinden.

  7.   
    Ariose's avatar

    Heeft iemand een idee of nu de goede versie al online staat?

  8.   
    Mick.W's avatar

    Ik ben hem nu aan het downloaden. Dit moet denk ik wel de goede zijn.

  9.   
    denjaap's avatar

    Warboy schreef, "Welke heb ik nu dan.. ๐Ÿ‘ฟ Ach hij blijft een slechte WWII game.."

    jep helemaal met je eens ๐Ÿ™‚ call of duty begon anders ook wel saai te worden al dat wo II gedoe..

  10.   
    Aadb's avatar

    En zoals al wel werd verwacht iedereen heb nu wel eens genoeg gehad van die WW Shooters, er zit geen vernieuwing meer in en dit spel kan echt niet tippen aan andere spellen het is en blijft bagger IMO zo.

  11.   
    N360Gamer's avatar

    Dit spel vernieuwd bestaande WWII spellen niet, het is alleen maar achteruit gegaan. Het speelt kut, het ziet er niet uit en het is verre van origineel ๐Ÿ™„