Microsoft brengt verlossende woord: Xbox 360 Elite nu officieel

Gisteren kwamen er al meer speculaties aan het licht over een mogelijke nieuwe versie van de Xbox 360. Vandaag heeft Microsoft dan eindelijk het verlossende woord gebracht door officieel te bevestigen dat er een Xbox 360 Elite zal komen. Deze zal, in tegenstelling tot eerdere berichten, gewoon naast de huidige bundels uitgebracht worden en geen gelimiteerde oplage kennen.

Niet geheel verrassend is de Elite zwart van kleur, heeft een 120GB hard disk en is tevens voorzien van een HDMI-aansluiting met bijbehorende kabel. Daarnaast zal de bundel een gratis maand Xbox Live Gold bevatten. Voor gamers die momenteel al een Xbox 360 Premium hebben, zal er de mogelijkheid zijn om de nieuwe hard disk los te kopen voor 179,99 dollar. Bij deze losse HD wordt een kabel meegeleverd om alle data over te zetten van je oude hard disk.

De Elite zal in Amerika op 29 april verschijnen en een prijskaartje krijgen van 479,99 dollar. Een prijs en precieze launchdatum voor Europa is nog niet bekend gemaakt, maar de verwachtingen zijn dat de Xbox 360 Elite rond de zomermaanden bij ons beschikbaar zal komen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Eggie124's avatar

  zo zelfs GTAIV staat nu ok op de achter kant van de xbox.. dat is een goeie klap in het gezicht van sony! ๐Ÿ˜†

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  @Eggie124

  nou niet echt aangezien gta 4 ook op de ps3 komt.

  maar wel vet die zwarte 360

 3.   
  N360Gamer's avatar

  Zo rlx 8) ,, trouwens zijn die zwarte controllers ook apart te koop??

 4.   
  ChielB's avatar

  Alle toebehoren zullen ook in de losse verkoop komen, dus dat moet vast wel goedkomen. ๐Ÿ™‚

 5.   
  Wouter's avatar

  Ik vind die zwarte controller met dat lime-green neon echt vet… ๐Ÿ˜ฎ

 6.   
  SynoP's avatar

  480 euro voor een hdmi poort en een 120gig schijf.. dan zou ik liever wat meer uitgeven voor een ps3, maar dat is persoonlijk

 7.   
  Cirdan's avatar

  ja inderdaad, owkay volgens sommige ben ik een Sony noob fan maar het is gewoon mijn smaak dat ik liever de PS (2,3) koop dan een Xbox(360) mare het ziet er wel vet uit;)

 8.   
  paramara's avatar

  waarom moeten die stinkamerikanen altijd eerst:S laat ons gewoon is ff gieren en als eerste zijn. Wij moeten altijd alleen maar een beetje verhalen horen van Japan, Amerika en overal ter wereld, voordat we zelf eens iets kunnen.

 9.   
  Mandamo's avatar

  Echt niet eerlijk tegenover normale 360 bezitters vind ik. Voor โ‚ฌ80 meer had ik een HDMI poort en ook nog is een harde schijf te waarde van โ‚ฌ180. Als ik dus ook zo veel ruimte moet ik nog meer dan het dubbele betalen wat die elite extra heeft, en dan heb ik nog geen eens de HDMI poort. Hoe scheef is dat. ๐Ÿ™„