E3: 24 augustus Europese introductie Xbox 360 Elite, Video Marketplace later dit jaar

Het paradepaardje van Microsoft is momenteel toch wel de Xbox 360 Elite. Deze elitaire console, die geleverd wordt met een harde schijf van 120 GB en een HDMI-aansluiting, stond de afgelopen tijd al regelmatig in het nieuws, maar het waren toch eigenlijk alleen maar geruchten. Vooral over de Europese launchdatum van de console werd veel gespeculeerd, maar tijdens een E3-conferentie heeft Microsoft aan alle onzekerheid een eind gemaakt: de Xbox 360 Elite zal op 24 augustus uitgebracht worden in Europa.

Verder maakte men ook nog bekend dat we Video Marketplace nog voor het einde van dit jaar mogen verwachten. Deze dienst bied je via het Xbox Live netwerk films en tv-series aan en in Amerika loopt Video Marketplace al enige tijd zeer goed. Volgens Microsoft is er inmiddels al voor meer dan 125 miljoen dollar gedownload via Video Marketplace.

 1.   
  TheDude's avatar

  Tja, Xbox 360 Elite….zegt al wel genoeg over hoe MS tegen de rest aankijkt. Video Marketplace lijkt me dan wel weer een leuke service. Beetje southpark enzo binnenhalen. 😛

 2.   
  Kenneloth's avatar

  Misschien dat ik deze wel in huis haal. 🙂

 3.   
  patrick123's avatar

  gelukkig 😀