Logitech komt met veel randapparatuur voor Playstation 3

Tijdens de CeBit van dit jaar kwam Logitech met een breed scala aan randapparatuur op de proppen. Officieel zijn de Cordless Precision controller, de ChillStream controller en een Cordless MediaBoard aangekondigd. Ook zal Logitech een HDMI kabel en een USB Headset gaan leveren.


De Cordless Precision controller

Deze gamepad is een alternatief voor de standaard Sixaxis-controller van Sony. Ook al zit er geen ‘tilt-sensing’ technologie in, de controller is wel draadloos. Tot op een afstand van negen meter kun je gamen zonder koortje. Ook heeft Logitech er een stroombesparende functie op gezet, waardoor je tot 150 uur kunt gamen met een set AA-batterijen. Adviesprijs is € 44,99 euro.


De ChillStream controller

De Chillstream heeft een hele aparte techniek toegepast. Door een klein ventilatortje in de gamepad te bouwen houdt deze je handen koel en fris tijdens het gamen. Als het goed is hoor je de 40mm fan nauwelijks. Adviesprijs is € 34,99 euro.


Het Cordless MediaBoard

Aangezien je veel tijd met de PS3 online zult doorbrengen, is een keyboard misschien wel erg handig. Deze vervangt het ‘virtual’ keyboard (in Home bijvoorbeeld), wat je veel tijd en moeite zal schelen bij het invoeren van teksten. Het keyboard heeft een touchpad en een verticale scrollbar, zoals ook de meeste laptops hebben. Aangezien dit toetsenbord ook draadloos is, zal het erg handig zijn op de bank. De adviesprijs is vastgeteld op € 69,99 euro.

Alle randapparatuur zal vanaf de PS3-launch van 23 maart verkrijgbaar zijn.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Die chillstream is wel rlx, maar zonder tilt is het wel kut

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Hehe, vind die Chillstream veel mooier dan de originele 😀

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    wel mooi dat ze het doen en is nog een goed merk ook 😀

  4.   
    B4d33nD's avatar

    Die Chillstream is lelijk man

  5.   
    Gold_Thunder's avatar

    De Cordless Precision controller lijkt best wel op de oude Xbox controller.

  6.   
    jan de man's avatar

    hRRY S chill stream is lelijk aal die controlers lellijk