The Elder Scrolls IV: Shivering Isles krijgt officiële releasedatum

Nadat afgelopen weekend de prijzen van The Elder Scrolls IV: Shivering Isles bekend werden gemaakt, is het nu de beurt aan de releasedatum. Er heerste nogal wat verwarring en diverse data tussen 23 en 30 maart werden genoemd, maar Bethesda heeft inmiddels officieel verklaard dat Shivering Isles vanf 27 maart op Xbox Live Marketplace zal staan. Enkele dagen later, naar verwachting 30 maart, zal de PC-versie verschijnen.

Om alvast wat meer in de stemming te komen (of gewoon nog steeds in de stemming te blijven) zijn er ook weer enkele verse screenshots uitgebracht.

De uitbreiding The Elder Scrolls IV: Shivering Isles bouwt verder op de Oblivion-module en zal voor meer dan 30 uur speelplezier moeten zorgen, vol nieuwe quests, monsters en een nieuw land dat je kunt zien veranderen aan de hand van jouw vitale keuzes tussen leven en dood. Het verhaal begint met een onheilspellende poort in Nibben Bay die geopend wordt, waarmee je naar het rijk van de Shivering Isles kunt reizen. Shivering Isles wordt geregeerd door Sheogorath, de god van razernij en krankzinnigheid. Je zult enkele beproevingen van deze god moeten volbrengen om uiteindelijk wellicht zelf goddelijk te kunnen worden.

[SCREENSHOTS]

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles zal op 27 maart verschijnen voor de Xbox 360 en enkele dagen later voor de PC.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    zo snel al, hoe duur is ie???

  2.   
    Ariose's avatar

    Ik verheug me nu al op die dag 😛

  3.   
    ChielB's avatar

    @veyron92: er staat niet voor niets een link nog naar de prijzen. 😉 De download voor de X360 kost 2400 punten en de PC-versie heeft een adviesprijs van 29,99. Niet heel goedkoop, maar het is dan ook wel een volwaardige uitbreiding…

  4.   
    TotalPicnic's avatar

    maar is pc dan hetzelfde als 360?