The Elder Scrolls IV: Shivering Isles 29 november op PlayStation Network

Voorheen was de uitbreiding van Oblivion, Shivering Isles, alleen beschikbaar voor de PC en de Xbox 360, maar Bethesda heeft vandaag bevestigd dat het expansion pack op 29 november te downloaden zal zijn via PlayStation Network. Het is vooralsnog onbekend hoeveel de uitbreiding zal gaan kosten.

De uitbreiding The Elder Scrolls IV: Shivering Isles bouwt verder op de Oblivion-module en zal voor meer dan 30 uur speelplezier moeten zorgen, vol nieuwe quests, monsters en een nieuw land dat je kunt zien veranderen aan de hand van jouw vitale keuzes tussen leven en dood. Het verhaal begint met een onheilspellende poort in Nibben Bay die geopend wordt, waarmee je naar het rijk van de Shivering Isles kunt reizen. Shivering Isles bied je nieuwe uitdagingen in de werelden Mania en Dementia. Je zult diverse beproevingen moeten volbrengen om uiteindelijk wellicht zelf goddelijk te kunnen worden.

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles is inmiddels uitgebracht voor de PC en Xbox 360. De PlayStation 3 versie verschijnt dus 29 november.

  1.   
    Ment@l's avatar

    mooi zo heb oblivion tog bijna uitgespeeld