Resistance: Fall of Man wordt uitgebreid met extra downloadbare content

Resistance: Fall of Man moet straks een van de grote launchgames worden van de PlayStation 3. Wat we echter niet moeten vergeten is dat de game in Amerika bijvoorbeeld al enkele maanden te spelen is en ook de ontwikkelaars hebben in de tussentijd niet stilgezeten. In een interview met Newsweek onthult Phil Harrison van Sony dat er nieuwe content voor Resistance aankomt:

    “We have some really, really cool things that will be extending the story, extending the locations, some brand new content, starting in April.”

De nieuwe content betreft dus wellicht meer dan alleen maar een nieuwe map, waarbij de uitbreiding van het verhaal en de locaties voor vele uren extra vermaak moeten zorgen. Als deze content ook bij ons in april beschikbaar zal zijn, dan hoeven wij in elk geval niet zo lang te wachten om meer uit de game te kunnen halen.

In Resistance: Fall of Man speel jij Nathan Hale, een Amerikaanse soldaat. De game speelt zich af in een realiteit waarin de Tweede Wereldoorlog nooit heeft plaatsgevonden. In de jaren ’30 sluit Rusland de grenzen van zijn communistische rijk, en de Verenigde Staten springt handig op deze situatie in door te verkondigen dat men last heeft van interne zaken daar bij die Russen. Het land blijkt echter vanuit het Oosten geïnfecteerd te zijn met de Chimera, een gemuteerd alienras dat langzaam maar zeker oprukt naar het Westen. In de late jaren ’40 heeft het Europa bereikt en in 1951 doet het dan ook Groot-Brittannië aan. Ten tijde van de game schrijven we 11 tot en met 14 juli 1951, de laatste dagen waarop Nathan gezien is…

Lees ook onze preview.

Resistance: Fall of Man verschijnt op 23 maart als launchgame voor de PlayStation 3.

  1.   
    patrick123's avatar

    laat maar komen ! 🙂