Stel je vraag aan Defiance-actrice Stephanie Leonidas!

De MoviesNET en GamersNET-community zijn voor ons van groot belang en het is voor ons erg leuk, en voor jullie hopelijk ook, om de bezoeker bij het één en ander te betrekken. Jullie mochten onlangs al vragen inzenden voor een interview van Watch_Dogs, maar ook nu zouden wij het ontzettend tof vinden om jullie stem te horen!

Deze week, op 10 april, zijn wij namelijk in Amsterdam te vinden, waar Defiance-actrice Stephanie Leonidas deze serie komt promoten. Defiance wordt in Nederland immers vanaf woensdag 30 april om 21:00 uur uitgezonden op Syfy. En onze bezoekers mogen ons hierbij helpen.

Nee, we hebben geen speelsessie met haar, maar wel een interview en we gaan het zowel hebben over de game Defiance als de serie. Heb je een interessante, pikante of doordachte vraag of wil je écht iets weten over haar acteercarrière, haar rol als Irina in Defiance, haar ervaring als voice-actor in de gelijknamige game, of misschien wel haar privéleven? Laat het ons weten, want wij plukken jullie beste vragen eruit!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren