Pre-order PS3 verloopt voorspoedig: helft al gereserveerd

Sony Computer Entertainment Benelux heeft vandaag bekend gemaakt dat inmiddels al de helft van de tijdens de launch beschikbare PlayStation 3-consoles in de pre-order is gereserveerd. Patrick Vyncke, Managing Director PlayStation binnen Sony Computer Entertainment Benelux, gaf tevreden een reactie:

  “We zijn zeer tevreden met dit resultaat. De voorbestellingen zijn al vorig jaar begonnen. De laatste weken is het aantal spectaculair gestegen nadat de definitieve lanceerdatum bekend is gemaakt. We blijven erbij dat retailers die een pre order campagne opstarten hiervoor beloond zullen worden. Consumenten die zich van tevoren inschrijven kunnen erop vertrouwen dat ze hun console op 23 maart kunnen afhalen.”

Vorige week werd al bekend gemaakt dat de Benelux straks voorzien zal zijn van 50.000 consoles tijdens de launch. Met dit aantal consoles en een voorziening van meer dan 30 launchtitels, lijkt de PlayStation 3 toch wel de profiteren van de extra tijd die beschikbaar is gekomen door het uitstel van de console.

 1.   
  danielvangent's avatar

  ik vind het een beetje tegenvallen.
  had verwacht dat ze allemaal al gereseveert waren.

 2.   
  punk's avatar

  dan kan ik er nog eentje reserveren 😆