IJzige screens van SSX Blur komen van de berg af gezoefd

SSX heeft geen introductie meer nodig. Na verschillende spinoffs op diverse consoles is het nu ook tijd voor een Wii-versie. Alhoewel je niet kunt zien hoe de besturing precies werkt, is er genoeg te zien van de SSX Blur gameplay. Afdalingen in de sneeuw terwijl je de meest exclusieve trucs uithaalt. Op de achtergrond klinkt -zoals altijd bij SSX- een lekkere tune. Dat moet haast wel leuk zijn met de Wii-controllers! Vandaag hebben we een setje nieuwe screens die er veelbelovend uitzien.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    real gamer's avatar

    Whaha ik dacht dat dit voor de psp was toen k die beelden zag 😛 wii heeft rampzalige graphics

  2.   
    Tha Destiny's avatar

    Grapisch zijn niet allees 🙄

  3.   
    Finsj's avatar

    Zelfs SSX On Tour ziet er nog beter uit…

  4.   
    Design's avatar

    IK dacht idd ook dat het ging om een PSP versie als ik de screenshots zag… 😮

  5.   
    Copyc@t's avatar

    En nintendo fans blijven maar roepen dat graphics niet alles zijn, dat klopt maar graphics horen wel bij het totaal plaatje van een game..
    Een voorbeeld, kijk bv naar GOW en dan naar bv deze game of Zelda…graphics hebben wel degelijk een zeer grote invloed op een game. Een game is een totaal plaatje en daar maken graphics een belangrijk onderdeel van uit….De gameplay bij de Wii is anders niet de ultieme gameplay, met een controller gaat het even goed, zoniet beter. Decenia spelen we al met een controller en dat gaat prima, ik hoef niet te zwaaien voor mijn tv om een game te spelen of een zwaardhouw te doen zoals mijn speelkarakter dat ook doet. Dat de Wii mote niet optimaal werkt is al meerdere malen aangetoond.
    Maar als je aan een game denkt blijven de beelden op je netvlies hangen niet de gameplay……Graphics in een game zijn veel belangrijker als Nintendo en nintendo fans willen en durven toe te geven.

  6.   
    snowbob's avatar

    @ Copyc@t

    Ik ben nintendofan sinds de NES en ik geef toe dat de graphics minder mooi zijn dan die van de 360 en de PS3, maar gameplay gaat tog wel degelijk boven de graphics.. het gaat om de belefenis niet hoe mooi een spel is. Als je een spel met mooie graphics hebt en de gameplay zuigt en er dus een laag cijfer aan gezwengeld word zullen weinig mensen het spel kopen. Wat betreft de Wii-mote, het is ook iets heel nieuws voor de ontwikkelaars dus is het altijd nog ff kijken of alles werkt. De wii verkoopt beter dan de 360 en PS3 is alweer aangetoond dus Nintendo zal het niet slecht doen. Het is ook de snelst verkocht console ooit!
    Dus gaan de meeste mensen voor de gameplay ipv Graphics 😀

    Zo en nu maar weer spelen op mn Wii