IJzingwekkende Manhunt 2 teaser geeft je nu al kippenvel

Ruim drie jaar na het lugubere Manhunt op de PlayStation 2, waarin je mensen op een zo gewelddadig en bruut mogelijke manier moest omleggen, keert de game terug naar de consoles. Rockstar Games en Take Two Interactive hebben namelijk aangekondigd bezig te zijn met het tweede deel. Dit verschijnt niet alleen op de PlayStation 2, maar zal ook de Nintendo Wii en PSP aandoen. Om de aankondiging van Manhunt 2 wat extra kracht bij te zetten, heeft Take Two ook een teaser verzorgd.

Sam Houser, oprichter van Rockstar Games en geestelijk vader van niet alleen Manhunt, maar ook de 3D-versies van Grand Theft Auto, meent dat het tweede deel het goede concept van het eerste deel vast zal houden. Het orgineel was alleen hier en daar een beetje rommelig uitgewerkt, maar dat zal in dit tweede deel heel anders zijn. De beklemmende sfeer uit het eerste deel dat het koude zweet over je rug liet lopen zal dus terugkeren, net zoals de stealthy gameplay. Je wilt immers niet gespot worden tijdens je lugubere en gewelddadige moorden, die ditmaal nog intenser en erger in beeld zullen verschijnen.
Verder zal de versie voor de Nintendo Wii, die speciaal door Rockstar Toronto wordt verzorgd, natuurlijk een heleboel effectieve besturingsmanieren kennen waarmee je je tegenstanders om zal kunnen leggen. Denk aan het doorsnijden van iemands deel met de Wiimote, het doorboren van iemands ruggengraat met de nunchuck of het wurgen met beide controllers.

Manhunt 2 zal van de zomer op de PlayStation 2, Nintendo Wii en PSP verschijnen.

  1.   
    snowbob's avatar

    Zeker kopen voor de Wii

  2.   
    TheBigman's avatar

    zo zie je maar weer dat de wii niet alleen voor kindertjes is 8)