De prins toont een knap staaltje acrobatiek in screens PoP: Rival Swords

Prince of Persia: Rival Swords staat nauw in verband met The Two Thrones en zal zich in maart mogen tonen op de PSP en Wii. De Wii-versie zal uiteraard groots gebruik maken van de Wiimote en Nunchuck controller, wat een leuke gameplay tot gevolg kan hebben. Vandaag zijn er weer wat nieuwe stunts van de Perzische prins uitgebracht in een tweetal screenshots, geheel voorzien van de bijpassende Wii-besturing.

Prince of Persia: Rival Swords bied je alles wat The Two Thrones je al gaf, maar dan nog veel meer. Je zult weer zowel met de echte Prins als met de Dark Prince spelen en verder is het bekende en zeer geroemde Free-Form Fighting system weer van de partij, dat garant zal staan voor vele snelle, haast onmogelijke zwaardgevechten en kills. Natuurlijk zal ook de speed kill niet ontbreken en last but not least zal ook het racen met paard en wagen in Rival Swords zeer uitgebreid aan bod komen.
In de multiplayer-modus speel je één tegen één met als bedoeling om zo snel mogelijk een parcours te doorlopen. Kies met welke Prins je wilt spelen en activeer valstrikken en hindernissen voor je tegenstander om zodoende zelf als eerste de eindstreep te halen.

[SCREENSHOTS]

Prince of Persia: Rival Swords zal op 23 maart voor de PSP verschijnen, gevolgd door de Wii-versie op 30 maart.

  1.   
    Design's avatar

    Vet! 😀