Beleef de grote hype straks zelf met een multiplayer beta van Crysis

De mensen van Computer & VideoGames (CVG) hebben vandaag wel heel verrassend nieuws uitgebracht: volgens hen kunnen fans van Crysis zich straks gaan storten op een publieke multiplayer beta. In een interview, dat later deze week verschijnt, onthult Cevat Yerli dat Crytek spoedig hun plannen voor een multiplayer beta programma zal aankondigen, zodat we de belevenis van Crysis zelf kunnen gaan ervaren. Yerli voegde nog toe dat de multiplayer erg veel progressie maakt en dat ze ook “een aantal verrassingen in petto hebben voor hun geliefde fans”.

Zodra er meer bekend wordt over deze multiplayer beta lees je het natuurlijk hier op GamersNet.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. Daarnaast kent Crysis ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.
De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. De game kent ongelooflijk veel details, maar laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis staat voorlopig gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar en zal uitgebracht worden op de PC.

  1.   
    Kilerden's avatar

    aan iedereen die hem gaat downloaden:

    See you there!!!

  2.   
    meatball's avatar

    kom mar op met die beta:D