No peace but war op eerste Driver 76 screenshots

Driver 76 zal de eerste Driver-game worden voor Ubisoft nadat Atari de franchise van de hand had gedaan. Hoe de tijdgeest precies uitpakt op de game kunnen we zien op de eerste vier screenshots die vandaag zijn verschenen.

Het spel speelt zich af in New York ‘from Jersey to Coney Island’ anno 1976 (valt het kwartje al?). Dat betekent dus karakteristieke auto’s, kledij, slechte muziek en andere foute dingen uit die tijd. De game is qua verhaallijn de voorloper van Driver Parallel Lines. Naast de oude vertrouwde voet/vehikel missies (27 in totaal) zullen er ook side missies zijn om een zakcentje bij te verdienen. Met dit geld kan dan bijvoorbeeld je auto worden gepimpt.

Ubisoft belooft ons bovendien dat de game een uitgebreide multiplayer zal bevatten en een aantal mini games. Zo spreekt men van een ‘Destruction Derby mode’ voor de man met frustraties in het verkeer. Pink Slip Racing, Swapt Meet en straatracen is een greep uit de overige opties. Bovendien belooft men downloadbaar content.

De game komt uit in maart 2007 en verschijnt dus op de PSP.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Lasso's avatar

  Ik dat. Jij datt. Wij datten.

 2.   
  Mick.W's avatar

  @lasso
  lol

  maar ik denk dat driver (weer) verkeerd bezig (met de wapens) want driv3r is er ook niet echt beter op geworden 😉

 3.   
  Fredje's avatar

  Het is gewoon lelijk.
  GTA op PSP oogt mooier en daar heb je op z’n minst 50 missies plus nog eens de zijmissies.

 4.   
  Gold_Thunder's avatar

  Ik hoop dat dit eindelijk is een goede Driver game is. 🙄

  EDIT: @ Lasso ik heb het al veranderd xD 😆 😛

 5.   
  Lasso's avatar

  Ik vind dat Fredje wel een punt heeft dat GTA minstens net zo uitgebreid is, als het al niet meer is. Toch kan je er natuurlijk nog helemaal niks over zeggen, want je weet niet hoe lang je met een missie bezig bent.