Ga mee naar de groovy launch trailer van Driver `76

Sumo Digital was zo blij dat de release van Driver ’76 in de Verenigde Staten goed was verlopen, dat ze vandaag een nieuwe launch trailer hebben uitgebracht, om de verkoop nog een beetje extra te boosten, en natuurlijk ook ter promotie van de game voor ons Europeanen. Bij ons ligt de game namelijk vanaf morgen in de winkel. Tevens is dit de eerste Driver-titel die onder de Ubisoft-vlag uitkomt, en dat belooft dus veel goeds.

Driver 76 speelt zich af in het funky New York van de jaren 70 waar je de hele dag niks anders ziet dan hollywood-achtige achtervolgingen en politie. Je crosst door de straten van de Big Apple terwijl je de 27 missies probeert uit te spelen die verdeeld zijn over zes verhaallijnen. Natuurlijk bevat de game de kleding, gebouwen, muziek en auto`s van die tijd wat dus echt een 70`s feeling geeft. Door bijbaantjes te nemen of races te winnen kun je je auto’s extra’s geven, zoals een sterkere motor of kogelvrijglas wat natuurlijk handig van pas kan komen als je weer eens wordt achter nagezeten door de politie.

Driver 76 is vanaf morgen exclusief te koop voor je PSP.

 1.   
  Ranzaap's avatar

  Hij zou op de PSP nog wel ‘Aardig’ kunnen zijn..

 2.   
  Design's avatar

  De sfeer van de jaren ’70 zit er zo te zien goed in. Well done Ubisoft. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  blackhawk1's avatar

  beeetje hetzelfde als driver paralel lines ik heb die egt wel leuk (waarom doet iedereen altijd zo negatief over driver ik weet het 3 was bagger maar nu zijn ze egt weer leuk geef een 2de kans )

 4.   
  Remmie!'s avatar

  driver 1/2 op de PSX was alleen maar racen en nu is t meer de GTA stijl( probere ze ) met 18+ actie… ๐Ÿ™„

 5.   
  bart013's avatar

  Ranzaap schreef, "Hij zou op de PSP nog wel ‘Aardig’ kunnen zijn.."

  Ik had hem gewonnen op het yourpsp forum en heb hem al sinds gisteren, het is wel meer dan aardig ik vind het echt een top game ๐Ÿ˜‰

 6.   
  civrot92's avatar

  Groovy!!! 8)