Vernietig de vijandige basis in imponerende trailer van Crysis

Sinds de Consumer Electronics Show (CES) de afgelopen week in Las Vegas is gehouden, loopt het ineens storm met nieuwe beelden van Crysis. Hoewel ze zich vrijwel allemaal in hetzelfde level afspelen, blijft het nog steeds een waar genot om naar de trailers te kijken. Ook vandaag is er weer een nieuw filmpje opgedoken, waarin de vijandige basis weer eens goed onder handen genomen wordt.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. De game kent ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je in Crysis een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en suit helemaal customizen met onder andere nieuwe onderdelen, en het schieten zal er ook echt door beïnvloed worden.
De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. De game kent ongelooflijk veel details, maar laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

De trailer in HD-kwaliteit is via deze link te downloaden.

Crysis staat voorlopig gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar en zal uitgebracht worden op de PC.

  1.   
    Design's avatar

    Vet! 8)
    Het enige wat ik vreemd vind is dat we nog niets te zien gekregen hebben over de team-feature. Tot nu toe ben je altijd alleen.

  2.   
    none's avatar

    di spel is vooral heel swaar door dat je alles kunt bewegen lijkt my

  3.   
    ChielB's avatar

    Idd Design, het is nog even wachten op wat multiplayer beelden.

  4.   
    R.andom H.ero's avatar

    Weer zo’n gare CHinees die word gewerpt 🙂

  5.   
    the_supremacy's avatar

    best stom. de wapens hebben geen enkele terugstoot. zelf de rakketwerper niet.

  6.   
    Ruudjee's avatar

    Godver, wat zou ik deze game graag spelen 🙁

  7.   
    Cirdan's avatar

    BIJNA alles kan kapot..want het is wel logisch dat er gebouwen ontploffen als er een tank vol benzine ontploft in de buurt bij die gebouwen maar het is wel onlogisch waarom al die bomen nog blijven staan ondanks dat er een raket tegen aan vliegt 🙄 verder is ie wel vet 8)

  8.   
    Raymanfanman's avatar

    over de achtergrondmuziek is nie goed naged8:Pverder wel hip