Deze zomer breekt de hel in Londen los met de release van Hellgate: London

Tijdens de Consumer Electronics Show (CES), die van 8 tot 11 januari in Las Vegas gehouden wordt, heeft Electronic Arts vandaag mooi nieuws uitgebracht. De RPG-FPS game Hellgate: London zal namelijk komende zomer uitgebracht worden. De release stond eerst nog vrij algemeen op ‘ergens in 2007’, wat gemakkelijk nog uitgesteld zou kunnen worden tot eind dit jaar of begin 2008. Gelukkig heeft EA nu al wat meer zekerheid gegeven en kunnen we tijdens de zomer het gaan opnemen tegen alle demomen in de Engelse hoofdstad.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Er zullen drie klasses in de game zitten, te weten Hunter, Cabalist en Templar die je de vrijheid en flexibiliteit bieden om het op te nemen tegen de demonische hordes.

Hellgate: London zal komende zomer verschijnen voor de PC.

  1.   
    Tom's avatar

    Hier hebben we al lang niks meer over gehoord, de game is ondertussen al weer zo’n twee jaar in maak, en we hoogstens 10 screenshots gezien. Die allemaal niet tot bijna imponeerde.

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Ik vind games waar demonen in zitten niet zo vaak leuk, maar een pluspunt is wel dat er r.p.g en f.p.s bij elkaar zitten, dat lijkt me wel mooi!

  3.   
    ChielB's avatar

    @Tharduz: lang niets van gehoord?

    http://www.gamersnet.nl/index.php?display=newsitem&id=10519
    http://www.gamersnet.nl/index.php?display=newsitem&id=10756
    http://www.gamersnet.nl/index.php?display=newsitem&id=10824
    http://www.gamersnet.nl/index.php?display=newsitem&id=11124

    En dit is slechts een selectie van wat de laatste 2 maanden verschenen is… 8)
    Veel screens en diverse trailers zijn er al wel langsgekomen de afgelopen maanden. Denk toch dat we pas echt kunnen oordelen als er een demo wordt uitgebracht.