Thompson verstuurt openbare email naar Bill Gates over GTA

Advocaat Jack Thompson heeft openbaar aan Bill Gates opgeroepen het uitkomen van een nieuwe Grand Theft Auto te voorkomen. Hij deed dit via een email, genaamd ‘Bill Gates in the Crosshairs’.

Onze welbekende anti-geweldgames-pleiter refereert in zijn massale email naar een ‘Interfaith Center on Corporate Responsibility report’. Hier in zou staan dat de vermoedelijk schadelijke game bij het uitkomen onontkoombaar in handen zou vallen van tere zieltjes.

Terwijl mr. Thompson bezig is met het uitwerken van zijn goede voornemens, is de Gamersnet-redactie opzoek naar een maas in de wet om Thompson een levenlange zwijgplicht op te leggen.

  1.   
    Recon's avatar

    Moeten we die arme man nou niet eens gaan vertellen dat ie verkeerd bezig is? Of zou die dat al te horen hebben gekregen?

  2.   
    Lasso's avatar

    Hij heeft op zich wel een punt, maar leg het probleem dan bij de ouders.

  3.   
    The Chef's avatar

    gutteguttegut, die tere zieltjes mogen geen “geweldadige”game kunnen kopen, maar als ze 21 zijn mogen ze zonder problemen een semi automatich wapen kopen.

    Games don’t kill, guns do………

  4.   
    Paolo's avatar

    Jemig wat kan deze man toch verschrikkelijk zeiken. 😕

  5.   
    Uchiha linkz's avatar

    omg tis maar ne spel ze. games dont kill guns do, inderdaad 😡 .

  6.   
    Cirdan's avatar

    ik vind hem zoo ziekelijk hea…maar de probleem ligt ook aan andere gamers hea;) je hebt van die gasten die (een beetje) gek zijn en dan een game dat ze gekocht hebben gaan nadoen in het echt…en dan krijg je ongelukken zoals met NFS 1, II enz. of je gaat ff een schietparty nadoen en dan doe je GTA
    na..het ligt wel meestal bij de andere (gestoorde) gamers die geen leven hadden of hebben…en dan als er iets gebeurd dan komt Thompson met zijn dikke kop en maakt de verhaal erger dat de gamer die een ongeluk heeft veroorzaakt of een moord heeft gemaakt beinvloedbaar waren door een game die ze kochten.

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    laat die gast is ophouden het lukt hem toch niet

  8.   
    Ruudjee's avatar

    Hoelang mauwt hij hier nou al over?

    Dat die gozer iets anders gaat doen ofzo. Elke GTA verkoopt gewoon als een tiet. Als die spellen ècht zo slecht zijn als hij beweert, zou dat niet gebeuren!

  9.   
    ChielB's avatar

    Het enige wat die kerel doet is momenteel wat eigen naamsbekendheid kweken, zodat hij straks meer gevraagd wordt. Gewoon publiciteit opzoeken voor eigen gewin, de ‘morele strijd’ tegen games is toch vrij zinloos….

  10.   
    SCORPIONSOLDIER's avatar

    Hij probeert meestal te voorkomen dat mensen de game kopen door games te verbieden enz
    en nu wilt hij proberen te zorgen dat een game niet uitkomt.

    maar snapt hij dan niet dat als je iets verbiedt of zegt dat je iets niet mag doen mensen het dan wel willen gaan doen of in dit geval gaan kopen.

  11.   
    punk's avatar

    als ze die game ni uitgeven dan denk ik dat die vent ni lang meer zal leven door al die kwaade GTA fans 😆