Crackdown co-op demo nog voor de release beschikbaar

Microsoft heeft aangekondigd dat er volgend jaar twee demo’s op Xbox Live beschikbaar zullen zijn van Crackdown. Dat klinkt minder ver dan je in eerste instantie zou denken, aangezien de datum 18 januari is. Het gaat om een singleplayer en een co-op demo.

Vooral deze laatste is een demo om met een dikke stift in je agenda te zetten. De co-op mode wordt namelijk het punt waarop Crackdown letterlijk en figuurlijk gaat knallen. Microsoft grapt dan ook dat de co-op het speelplezier verdubbelt. We zullen het zien in het nieuwe jaar, op Xbox Live. Check voor die tijd de videobeelden.


Crackdown zal enige gelijkenissen vertonen met het overbekende Grand Theft Auto, de grote vrije spelwereld, de vele mogelijke missies en het feit dat je zelf mag kiezen wat je gaat doen. Toch zal Crackdown geen simpele kloon zijn, want het schotelt je een hoofdpersoon voor die over extreme krachten beschikt en verder wordt dit alles geheel voorzien van over-the-top actie. Deze samensmelting moet voor een unieke game zorgen, waarin jij moet zien af te rekenen met misdadigers, gangs en beruchte kingpins.

Crackdown verschijnt op 23 januari exclusief op de Xbox360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren