Crysis wéér uitgesteld

En opnieuw is de futuristische FPS Crysis uitgesteld. Dit keer niet tot begin 2007 of herfst 2007. Nee, dit keer is het waarschijnlijk vele malen erger. Crytek heeft de game namelijk uitgesteld tot dag X. Inderdaad, niemand heeft een idee wanneer de game uit zal komen, zelfs de mensen bij Crytek niet. Wel weten ze daar dat ze geen zin hebben om een afgeraffelde game af te leveren, en de fans (die het nu al heeft) niet teleur te stellen en de multiplayer tot een ongekende ervaring om te toveren. Nog even (?) wachten dus.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. De game kent ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je in Crysis een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en suit helemaal customizen met onder andere nieuwe onderdelen, en het schieten zal er ook echt door beïnvloed worden.
De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. De game kent ongelooflijk veel details, maar laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    jezus al weer volgens mij komt dat spel nooit uit

  2.   
    ChielB's avatar

    Ze zijn erg perfectionistisch, lijkt me niks mis mee. Natuurlijk is uitstellen tegenwoordig al een verplicht nummertje voor games, maar als alleen high-end pc’s de game kunnen draaien, dan wordt het alsnog niks.

    Heb er wel vertrouwen in en gezien de omvang en revolutie van deze game, maakt het me ook eerlijk gezegd niet uit of de game nou begin 2007 of eind 2007 zal verschijnen. Zolang deze maar op en top verzorgd is.

  3.   
    Design's avatar

    Helemaal mee eens ChielB. 8)

  4.   
    Redemer76's avatar

    Nou, ik ben het er helemaal niet mee eens.

    Wat er aan de hand is dat de makers, nog lang niet klaar zijn met de game.
    Ze zoeken al erg vroeg de media op met trailers en beurzen om de gamers alvast
    nieuwschierig te maken. Wat ze ook goed lukt!

    Wat high-end betreft… je kan ook het spel wat naar benden instellen, dan hebben we er bijde
    plezier eraan.
    Als je dan een keer een nieuwe pc aanschaft, kan je de tweede keer vol bewondering het spel
    nog een keer spelen (in visueel opzicht)

    En laat die game maar uitkomen.
    des te eerder des te beter 😉

    Ik kan in iedergeval niet meer wachten!

  5.   
    Bub’z's avatar

    Hmm, ik vind het wel goed hoor.
    Waarschijnlijk kan ik hem nu ook met mijn pctje spelen, en andere mensen met een budgetpctje ook. (niet dat mijnes een budgetpctje is :p, net geupgrade naar MoBo socket AM2, AMDathlon 3200+, asus EN7600gt, 1536mb ddr2 geheugen)

  6.   
    ChielB's avatar

    @Redemer: misschien zijn ze wat vroeg begonnen met hypen, maar bugs komen ook pas in een laat stadium aan het licht. Dan zie ik liever een game met geen/amper bugs, dan eentje die snel uitkomt maar toch aardig wat fouten heeft.

    En het scheen dus te zijn dat zelfs omlaag schroeven van de settings niet echt lekker verliep, dus best goed dat ze dan ook voor de mindere systemen alles in orde willen maken.

  7.   
    Maddy's avatar

    Nou ja ..hoe langer je moet wachten..des te beter het resultaat..denk ik maar zo!