Nintendo neemt Wii-controller koortje onder de loep

Diverse gamers hebben inmiddels een Wii op, naast of onder zijn televisie staan. Dat betekent dat aan de slag met de nu al geprezen controller. Ditzelfde voorwerp kan echter ook veranderen in een levensgevaarlijk projectiel. Zo bewees bijvoorbeeld een Amerikaanse gamer die zijn big ass projectietelevisie zijn Wii-mote liet koppen. De resultaten van diverse Wii aanslagen zijn hieronder te zien. Al lijken sommige wat sterk.

‘We zijn het nog aan het onderzoeken’, aldus Satoru Iwata, president van Nintendo. ‘Sommige mensen raken iets te enthousiast. We moeten beter naar de mensen communiceren hoe ze met een Wii controller om moeten gaan.’

Er is zelfs al een hele website in het leven geroepen voor het aanbrengen van een sterker koortje. Nintendo heeft al laten weten niet in te staan voor eventuele schade aan je televisie. Dus leg die hamer maar weer neer.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ChielB's avatar

    Nou ja, dit is niet alleen een probleem van een te slap koordje. Denk dat deze handige Harry’s dezelfde types zijn die een op de golfbaan hun club achter de bal aan slingeren. Je moet die controller natuurlijk wel gewoon vast blijven houden… 8)

  2.   
    d@nny's avatar

    Je moet die controller natuurlijk wel gewoon vast blijven
    houden…

    Maar als hij dan uit je handen schiet is dat touwtje er juist om hem bij je te houden, maar die doet…. snap..

  3.   
    ChielB's avatar

    En als je de tafel iets te wild dekt, dan heb je een bord in je beeldbuis hangen…. 😆 😉

  4.   
    Paolo's avatar

    Het is natuurlijk niet slim wat die gozer gedaan heeft, maar dat koordje werkt (naar mijn mening) niet erg goed. Op de Gameplay moest ik het koordje meerdere malen opnieuw omdoen omdat het los was gegaan tijdens het spelen. Een best positief ongeluk dus.

  5.   
    Questix06's avatar

    MENSEN MENSEN !!! Wat een bullshit !! Ik heb de Wii al sinds de launch in Amerika. En het is gewoon een fantastisch apparaat, waarom moet de mens altijd wat te zeuren hebben ?? Je zwaait er mee met normale kracht, en dat is meer dan genoeg. Als ik nu een remote naar de tv gooi gebeurt er echt niks. Als ik hem met volle kracht gooi dan is het mogelijk. Het koortje heeft een speciaal klipje waarmee je het koortje strak kan zetten. En dat is bij mij NOOIT losgeschoten. Ik heb juist dat als ik wegloop dat ik die remote ineens aan mijn hand zie bungelen !! Dus dit hierboven is allemaal sensatie.

    Mijn advies haal naast je xbox of ps3 cker een wii in huis.
    TOP INNOVATIE !!!

  6.   
    punk's avatar

    brol dus

  7.   
    n00kie's avatar

    En daar gaat je flatscreen… 🙄

  8.   
    G-Man's avatar

    Wat dat betreft was het vorige ontwerp van de PS3-controller helemaal zo gek nog niet 🙄

  9.   
    Uchiha linkz's avatar

    ahahah kapot lache nu hopen dat hetn niet bij mijn hd tv gebeurd ahah
    lekker nu verder wiien ben al zelda 5 uur aant spele

  10.   
    Design's avatar

    Zonde van die schermen. 😮

  11.   
    Cirdan's avatar

    humor 8)

  12.   
    Questix06's avatar

    Echt zonde van die schermen :(, maar heb toch mijn twijfels.
    Zie bijvoorbeeld nergens een Wii op de foto of sensorbalk.
    En heeft iemand enig idee hoe hard je die wii remote er tegenaan moet smijten ??? Nou ik kan je vertellen HARD. Dus het lijkt me sterk, tenzij de sterkste man van de wereld dat spel speelt. Maar laten we eerlijk zijn, je moet toch wel vrij weinig hersens hebben om dat ding los te laten. Ik bedoel een tennisracket of een honkpalknuppel laat je ook niet zomaar los toch ???

  13.   
    Mandamo's avatar

    Een tennis racket heeft grip en een honkbalknuppel zo’n stompje aan het eind zodat ie niet uit je handen glijdt. 😛 Als je net als een honkbalknuppel slaat dan knalt ie ook wel erg hard tegen het beeldscherm aan hoor..

  14.   
    G-Man's avatar

    Houdt er wel rekening mee dat de Wii waarschijnlijk een gemiddelde game-rating heeft van 3+, zoals bij Wii Sports. De Wii is ook veruit de meest gewaardeerde console onder de kleuters en kinders van die nog op de basisschool hun tijd vertoeven. Ik wil niemand beledigen, maar ik denk dat dit publiek eerder hyper met zo’n Wii-mote in het rond gaat zwaaien dan serieus te gaan oefenen om een bal goed trug te slaan en dan wil het soms nog weleens mis gaan 🙄 Maar een beetje volwassen persoon moet toch wel een Wii-mote vast kunnen houden.

  15.   
    Cirdan's avatar

    inderdaad G-Man;)