Lost Planet moet geïnstalleerd worden op de PS3

Eerder moesten PS3 bezitters al 20 minuten wachten tot Devil May Cry geïnstalleerd was en nu weer met Lost Planet. En je moet zeker zijn dat je 5GB op de harde schijf van je PS3 vrij kan maken voor je Lost Planet koopt, want anders zal het spel niet werken. Volgens Capcom is de Blu-Ray speler erg langzaam en om de laadtijden kort te houden moeten er dingen op de harde schijf worden gezet.

In Lost Planet is de Aarde inmiddels niet meer bewoonbaar en dus wijkt de mensheid uit naar EDN-III. Het klimaat is daar echter zeer koud, maar daar staat tegenover dat er een thermische vloeistof, T-Eng, te vinden is, die erg goed voor ons mensen is. De inheemse bevolking die onder de naam Akrids door het leven gaat, is het er echter alles aan gelegen om deze stof uit onze handen te houden. Zo ontstaat een gigantische filmische strijd temidden van met ijs bedekte rotsen en besneeuwde vlakten tussen mens en Akrid. Het gure klimaat dient zich hierbij als derde vijand aan, waar serieus rekening mee dient te worden gehouden.

Lost Planet: Extreme Condition is verschenen voor de Xbox 360 en PC. De PS3-versie volgt op 31 maart.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  dat spel is echt hopeloos…. op de xbox360 vond ik het al niks aan (De demo dan) en dan zoveel maanden later komt bijna het zelfde spel op de ps3 uit.. nee sorry deze skip ik.

 2.   
  Masterchief's avatar

  Tja, zie je maar weer dat er ook een nadeel aan blu-ray zit. Maar zag op internet al een 1TB ps3 dus of het problemen oplevert ??

 3.   
  triniton's avatar

  er waren al eerdere berichten dat het progameren op de playstation al moeilijk wsa en nu dit :'( ( heb zelf een xbox 360 😛 )

 4.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  triniton schreef, "er waren al eerdere berichten dat het progameren op de playstation al moeilijk wsa en nu dit :'( ( heb zelf een xbox 360 😛 ) "

  Dit ligt niet aan de ps3 maar eerder aan de blu-ray. het is gewoon wachten tot er snellere lezers komen.

 5.   
  ps3 gek's avatar

  Begint steeds meer op een pc te lijken. Uiteindelijk zal je ook merken dat 40 gig niet genoeg is 😛

 6.   
  Fawaka-W's avatar

  dan stop je toch voor 99 euro een 320 gig Laptop HD in (zoals k heb gedaan)

 7.   
  Eggie124's avatar

  het probleem is dat als ze een snellere lezer in de nieuwe modellen doen de oude moddellen het als nog moeten installeren.. maar als 1 spel straks echt 60gb gaat worden dan word het echt lastig.. ja kan indderdaad een grote hdd er inzetten.. maar als dat 2,5inch is dan is groot sowieso duur.. plus dat het vaak op grote schijven maar 4200rpm of 5400rpm word geboekt.. tervergelijking een pc heeft standaart 7200 en vaak al 10000rpm en een server toch ook tegenwoordig 15000rpm dus dat is op een gegeven moment traag als je 40gb moet verplaatsen.. dan ben je wel een uurtje of wat bezig misschien wel 2.. dus er is toch ergens een probleem.. zo zie je maar niet alle techiek gaat vanzelf en vlekkeloos.. dus kwestie van tijd tot dat probleem ook is opgelost.. als er nou 3,5inch hdd’s in kunnen kan je standaart al veel sneller..! op mijn werk heb ik voor een klant een server geinstaleerd die had 16(!) 72gb schijfjes van 15000rpm maarjah 2,5inch alleen wel scsi dus een kwestie van tijd.. tot het ook met sata of ide word behaald ik weet niet wat in de ps3 zit.. neem toch aan sata!

 8.   
  RinusReetRidder's avatar

  Je kunt die installaties ook weer wissen natuurlijk. Alsof er nu al zoveel games zijn met 5GB installs. Lijkt me niks aan de hand nog steeds, zolang zo’n lange installatie maar echt nut heeft met kortere laadtijden.