PSOne games op je PSP; de prijzen!

Na een eerder bericht over de firmware 3.00 update voor je PSP wisten we al te vertellen dat je straks PSOne spellen kan downloaden via je Playstation 3. Deze PSOne games kun je vervolgens op je handheld spelen. Een leuk idee, helaas heb je er dus wel de PS3 console voor nodig.

In de Verenigde Staten zijn inmiddels te prijzen van deze downloads bekend geworden. Tussen de $5,99 en $10,99 kun je daar verschillende titels verkrijgen in de Playstation Store, een online winkel die te bezoeken is via je Playstation 3.

Er wordt verwacht dat de eerste titels zich snel van zich zullen laten horen, ook al is er nog geen officiële lijst van titels vrijgegeven. Daarna zal de reeks games zich snel uitbreiden. Tekken 3, Gran Turismo 2, Metal Gear Solid of Final Fantasy VII anyone?


Binnenkort op je PSP?
  1.   
    spysiem's avatar

    cool! 8) das niet duur!

  2.   
    Mandamo's avatar

    Nice.. Zouden oude back-up spellen het ook doen, als je ze op de pc zet?

  3.   
    Design's avatar

    Vet! 😀 Retro-gaming op je PSP, en het is niet eens duur. 8)

  4.   
    Eggie124's avatar

    neej maar het fijt dat je er een ps3 voor moet aanschaffen maakt het wel duur.. belachelijk ik hoef geen ps3.. maar ik vind het belachelijk dat ze je er bijna een verplichten mits je psone spellen op je psp wil spelen.. misselijke actie van sony bah.. argh!! 😕

  5.   
    Nirusu's avatar

    Mja.. Het uitmelken begint steeds meer te komen.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    @Eggie124

    je kan ze ook op je ps3 spelen dan.

    maar nintendo heb dit toch ook wil je die oude spellen spelen dan moet je de wii hebben

    of je moet nog een oude console hebben liggen.maar ja dan kan je het ook zo zeggen over de psone heb je die nog waarom die spellen nog een keer kopen