Word koning van de spoorwegen met trailers Sid Meier’s Railroads!

Tegenwoordig zijn we fotorealistische graphics en goede verhaallijnen gewend en als een game dat een keer niet heeft wordt hij al snel afgewezen. Er zijn echter uitzonderingen, de Sid Meier’s games bijvoorbeeld. Ontwikkelaar Firaxis Games moet het niet zo hebben van extreem grafisch geweld, maar toch weten ze elke keer weer een leuke, originele game af te leveren. Het nieuwste deel uit de serie heet Sid Meier’s Railroads! en het doel is, zoals de titel al doet vermoeden, spoorwegen aan te leggen, steden te verbinden met elkaar en het grootste treinbedrijf van het land te worden. De game ligt inmiddels al in de winkels en Sid Meier geeft je snel nog wat tips mee in twee nieuwe trailers.

Sid Meier’s Railroads! brengt je het meest uitgebreide spel om eens lekker met treinen en spoorwegen aan de slag te gaan. Een levendige 3D-wereld, opwindende multiplayer opties, in-game customization tools, een strakke interface en een ongekende gameplay. Hierdoor is het spel simpel om te leren, maar zeer uitdagend om er echt goed in te worden. De combinatie van de beste bestaande en model-treinen, zorgt ervoor dat jij de leiding hebt over het grootste trein-imperium in het land. Beheer je treinen, goederen en de spoorwegen, terwijl je de strijd aangaat met de rivaliserende tycoons, louche ondernemers en beruchte overvallers.
Binnenkort kun je hier op GamersNet een review van deze game verwachten.

Sid Meier’s Railroads! is inmiddels verschenen voor de PC.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    rustgevende filmpjes, na een paar seconden luisterde ik niet meer aand8ig maar was leunde ik lekker 8er uit en zat ik weer eens lkkr te ‘chillen’ 8)

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    eeeh..juist. Ik hou zelf meer van een ratelend machine geweer maar dit zou ik wel eens willen spelen 🙂

  3.   
    Joegge's avatar

    lijkt me zeker wel lache spel