Alweer nieuwe gameplaybeelden van Zelda: Twilight Princess

The Legend of Zelda: The Twilight Princess verschijnt voor de Nintendo Wii tegelijk met de launch, op 8 december. Voor de Gamecube zal hij 15 december in de winkels komen te liggen, een weekje later dus. Zover is het echter nog niet, en daarom hebben we vandaag een heleboel nieuwe gameplayfilmpjes.

The Legend of Zelda: Twilight Princess wordt het tweede Zelda-spel voor de Gamecube en moet het beste eindoffensief voor een console aller tijden worden. Er is een hoop veranderd sinds het vorige deel, zo wordt de nieuwe Legend of Zelda een stuk duisterder en volwassener, Link is ook een aantal jaren ouder dan dat hij in The Wind Waker was, dit betekent ook dat de cell-shaded graphics plaats hebben gemaakt voor een meer realistische look. In de nieuwe Legend of Zelda zul je weer over verschillende items en eigenschappen beschikken, zo kun je de kwade wezens te lijf gaan vanaf de rug van een paard en kun je veranderen in een wolf, wat ook weer geheel nieuwe eigenschappen met zich meebrengt.
Link, een boerenjongen die opgroeit in een klein boerendorpje, krijgt van de burgemeester de opdracht om de Hyrule Summit te beklimmen. Hij gaat op weg, maar is zich nog niet bewust van het duistere kwaad dat op Hyrule is neergedaald. Wanneer hij het de Twilight Realm die Hyrule heeft versluierd binnentreedt, verandert hij in een wolf en wordt gevangen genomen. Door een mysterieus figuur genaamd Midna is hij in staat om te ontsnappen en met behulp van haar magie gaan ze op weg om de schaduwen uit het rijk te verdrijven.

The Legend of Zelda: Twilight Princess zal op 8 december verschijnen als een launchtitel voor de Nintendo Wii. De Gamecube-versie volgt een weekje later, op 15 december.

Meer The Black Mirror

25/2/2004The Black Mirror 0
  1.   
    Uchiha linkz's avatar

    hier worden alle items en big bossen voorgesteld ook de tempels enzo… zo zie je de echt waarheid over twilght king(echt naam is zant) en midna en veel meer over ganondorf 8)

  2.   
    Serious Sam's avatar

    nu heb je een beetje te veel gezegt hoor. 😛

  3.   
    defjam's avatar

    cker wel kopen en wat ik net op die site las dat ben ik tog wer vergeten tegen de tijd dat ik zelda heb 😉

  4.   
    Uchiha linkz's avatar

    idd ja wordt alleen maar beter lol 😀

  5.   
    Uchiha linkz's avatar

    hehe heb ik al gezien op gametrailers weet een vriend van mme in amerika reviewt games eh hier site http://www.lawrence.com/blogs/gamer/2006/nov/12/zeldaupdate/ alles bekan over tp te weten komen

    voor de fans die het niet willen zien en zelf willen ontdekken hoe het spel gaat raad ik je aan om niet op de site te gaan

    EDIT.
    lol deze site is niet meer beschikbaar sry lol als je foto’s wilt van zelda zeg maar kheb er veel