Oók racen over het slagveld toegestaan in trailer Call of Duty 3

De Call of Duty serie wordt door velen koning van de WO 2 games genoemd en sinds vandaag ligt het nieuwste deel Call of Duty 3 alweer in de winkelrekken. Om de hype nog een laatste schop onder de kont te geven is er vandaag een nieuwe trailer verschenen.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in Call of Duty 3 wél alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte. De game komt wel uit op de Xbox360, Playstation 3, Xbox en Playstation 2.

Call of Duty 3 ligt sinds vandaag in de schappen voor de Xbox 360, PlayStation 2 en Xbox. De versie voor de Nintendo Wii zal gelijk met de launch verschijnen, dus 8 december.

  1.   
    Joegge's avatar

    ik wil cod op de pc..
    en dat komt niet de aapen.
    en nu ons maar lekker maken met het beste oorlog spel wat er is

  2.   
    Tom's avatar

    Ik zag vandaag al CoD3 in de winkel staan… Klopt dit gewoon?

  3.   
    Cirdan's avatar

    Call of Duty 3 ligt sinds vandaag in de schappen voor de Xbox 360, PlayStation 2 en Xbox. De versie voor de Nintendo Wii zal gelijk met de launch verschijnen, dus 8 december.

    beter lezen jonge

  4.   
    Wouter's avatar

    Ah, nou snap ik het! 😉

  5.   
    ChielB's avatar

    Vind het niet echt een flinke topper, weinig vernieuwend en nogal ‘strak geregisseerd’ wat je allemaal moet doen. Niet saai of slecht per se, maar toch ook geen super game…

  6.   
    Design's avatar

    Idd ChielB, helemaal mee eens. Maar toch vind ik het jammer dat die niet op PC komt. Ben echt een grote fan van deze reeks. Vooral van de multiplayer dan. 8)

  7.   
    Cirdan's avatar

    yeah design;) your right;) ik vond CoD2 het allerbeste online game tot nu toe:D wat was dat verslavend;)