Nieuwe multiplayer map Call of Duty 3 op Xbox Live

Vanaf vandaag is er een nieuwe multiplayer map voor Call of Duty 3 te downloaden via Xbox Live. De nieuwe map heet Champs, gebaseerd op Port Royal de Champ in Frankrijk en is volledig gratis. Binnenkort zal op de Xbox Live Marketplace ook het Valor Pack te downloaden zijn met maarliefst vijf nieuwe multiplayer maps. Hiervoor zul je wel 800 Marketplace punten moeten ophoesten.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in Call of Duty 3 wél alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte. De game komt alleen uit op de consoles.

Call of Duty 3 is reeds verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 2, Xbox en de Wii. De PlayStation 3-versie zal gelijk met de launch van de console verschijnen in maart 2007.

  1.   
    Cirdan's avatar

    CoD3..ik krijg genoeg van die Franse mappen…mag wel een keer een spel/map over de Alpen of Spanje gaan ofzo..Frankrijk begint boring te worden met die mappen 🙄

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    Ik vind t niet zo heel erg. Merville en Chateau vind ik eigenlijk als enige leuk

  3.   
    Wouter's avatar

    Ze vochten niet in Spanje… 🙄

  4.   
    Nielskuhhveki's avatar

    Gvd niet op pc 👿

  5.