Flippen tot je er bij neervalt in launchtrailer Tony Hawk’s Project 8

Tony Hawk, wie kent hem niet? Tony heeft al jaren de hoofdrol in de skategames en je begint je af te vragen wanneer er voor een nieuwe talentje gekozen wordt om naar hartelust mee te flippen en te grinden. Voorlopig is het nog steeds Tony Hawk die met de scepter zwaait en dus kunnen we ook in Project 8 weer volop van hem genieten. Vandaag is de launch trailer vrijgegeven.

Tony Hawk’s Project 8 is de achtste skateboardgame van Tony Hawk, en na Pro Skater deeltje 1, 2, 3 en 4, Underground 1 en 2 en American Wasteland gaat men nu de overstap maken naar de next-generation consoles. De game is vanaf de grond opgebouwd voor de nieuwe consoles, waardoor er een heleboel nieuwe dingen mogelijk worden. Zo is de kwaliteit van de animaties nu aanzienlijk verbeterd en hiervoor zijn ook motion-captured skateboarders ingeschakeld. Daarnaast simuleert de game continu de zwaartekracht en de andere krachten die op de skateboarder werken, waardoor er een hoge mate van realisme tot stand komt.
In Tony Hawk’s Project 8 moet jij weer aan de slag als een onbekende skateboarder. In het stadje waar je woont is het zaak om de profs te leren kennen en ze uiteindelijk voorbij te streven. Maar voor het zover is zul je zo goed mogelijk moeten presteren in wedstrijdjes, photoshoots en video-opnames. De wereld is uiteraard geheel vrij om in rond te boarden, en dan zonder die irritante laadtijden van American Wasteland.

Tony Hawk’s Project 8 staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar voor de X360, Xbox, PS2 en PSP. De PS3-versie zal waarschijnlijk in maart verschijnen als launchgame voor de PS3.

  1.   
    Mandamo's avatar

    *gaat deze echt 100% zeker weten kopen!

  2.   
    Tom's avatar

    De demo is erg leuk, heb me er een tijdje mee vermaakt. Speelt verschrikkelijk vlot weg, ik kon wel uren door blijven gaan. Een aanrader om eens te downloaden.

  3.   
    Mandamo's avatar

    Die speel ik bijna nog steeds elke avond, even voor t slapen gaan! ๐Ÿ˜›

  4.   
    Design's avatar

    Hehe voor het slapen gaan. Leuke gewoonte is dat. ๐Ÿ™‚

  5.   
    Mandamo's avatar

    Tja, gewoon geen zin nog, en dan is een potje fight night round 3 en THPS P8 wel leuk. ๐Ÿ˜€