Grootschalige invasie van heftige Gears of War gameplay trailers

Het moment van de waarheid komt voor Gears of War steeds dichterbij. De hype is nog nadrukkelijk in leven en we worden keer op keer lekker gemaakt met vette trailers en mooie screenshots. Vandaag is het de beurt aan een werkelijke invasie van gameplay trailers met maar liefst 21 multiplayerfilmpjes en ook een singleplayerfilmpje, waarvan er waarschijnlijk spoedig meer gaan volgen. Om de laadtijd enigzins binnen de perken te houden, hebben we een kleine selectie voor je gemaakt en kan je hieronder een viertal heftige trailers bekijken.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.


De rest van alle gameplay trailers en de high-definition versies zijn op deze site te bekijken.

Gears of War zal op 17 november exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

  1.   
    Copyc@t's avatar

    Met de Ai valt nogal mee in de single player…vergeet die gehypte US site scores voor deze game ..een 10 bijvoorbeeld. 🙄

    De eerlijkste review die echt ook de minpunten aanhaald van de game en objectief de game beoordeelt staat op eurogamer..8/10 en als je de review zorgvuldig naleest dekt dat punt ook de lading……..Eeen vette en goede game zeker, maar een 8 is een eerlijke score geen hype score

  2.   
    ChielB's avatar

    Een score voor een game blijft natuurlijk zeer persoonlijk. Bepaalde onderdelen die jij als minpunt beschouwt, kan een ander weer totaal niet schelen en andersom. Een 10 voor een game zal niet snel voorkomen in elk geval, er zijn altijd wel wat (minimale) minpunten te ontdekken

    In een trailer van dezelfde bron als deze filmpjes is ook een review te vinden. 9.1 als cijfer. Het is hoog, maar in elk geval wel onderbouwd wat de game aan mindere kanten heeft. (zoals veel acties onder 1 knop, wat niet echt lekker bewegen is e.d.)

    Ben het wel zeker met je eens dat je een score moet geven puur met het oog op de game en niet extra hoog vanwege een hype.

  3.   
    WoKingNL's avatar

    Die multiplayer wordt echt goed ik heb net mijn pre-order gedaan ik kan echt niet meer wachten.
    nu aleen nog een keer xbox live gold halen 😆