THQ gaat Ratatouille-game maken voor Disney/Pixar

THQ en Disney/Pixar hebben aangekondigd dat die eerstgenoemde op dit moment bezig is met een game gebaseerd op de film Ratatouille van Disney en Pixar Animation Studios. Deze licentiegame zou tegelijk met de film in de zomer van 2007 moeten gaan verschijnen.
THQ en Disney hebben immers een deal voor tenminste vier games. Eerder kwamen The Incredibles en Cars al in gamevorm in de schappen te liggen, Ratatouille zal de volgende zijn en ook Toy Story 3 zal in 2008 deel uit gaan maken van dit contract.

Ratatouille gaat over de rat Remy. Deze steelt voortdurend eten uit een duur, exclusief Frans restaurant een weet dus wel wat lekker smullen is. Het is zijn grote wens om chefkok te worden, maar het feit dat hij een rat is, maakt dat nogal lastig. Verder willen ook zijn vader en broer dat hij liever een normaal rattenleven lijdt met vuilnisbaketen. Zal het Remy lukken zijn familie te overtuigen?
Ratatouille zal verschillende gameplayelementen bevatten. Zo kent het spel vele platform- en adventureaspecten, waarin je het onder andere op moet nemen tegen een stel vijanden. Daarnaast zullen er ook puzzels moeten worden opgelost en zitten er minigames waarin je een gerecht moet bereiden.

Ratatouille zal tegelijk met de release van de film, in de zomer van 2007 verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren