Genieten met alweer nieuwe gameplaymovies Zelda: Twilight Princess

The Legend of Zelda: The Twilight Princess verschijnt voor de Nintendo Wii tegelijk met de launch, op 8 december. Voor de Gamecube zal hij 15 december in de winkels komen te liggen, een weekje later dus. Zover is het echter nog niet, en daarom hebben we vandaag vier nieuwe gameplaytrailers van deze game.

The Legend of Zelda: Twilight Princess wordt het tweede Zelda-spel voor de Gamecube en moet het beste eindoffensief voor een console aller tijden worden. Er is een hoop veranderd sinds het vorige deel, zo wordt de nieuwe Legend of Zelda een stuk duisterder en volwassener, Link is ook een aantal jaren ouder dan dat hij in The Wind Waker was, dit betekent ook dat de cell-shaded graphics plaats hebben gemaakt voor een meer realistische look. In de nieuwe Legend of Zelda zul je weer over verschillende items en eigenschappen beschikken, zo kun je de kwade wezens te lijf gaan vanaf de rug van een paard en kun je veranderen in een wolf, wat ook weer geheel nieuwe eigenschappen met zich meebrengt.
Link, een boerenjongen die opgroeit in een klein boerendorpje, krijgt van de burgemeester de opdracht om de Hyrule Summit te beklimmen. Hij gaat op weg, maar is zich nog niet bewust van het duistere kwaad dat op Hyrule is neergedaald. Wanneer hij het de Twilight Realm die Hyrule heeft versluierd binnentreedt, verandert hij in een wolf en wordt gevangen genomen. Door een mysterieus figuur genaamd Midna is hij in staat om te ontsnappen en met behulp van haar magie gaan ze op weg om de schaduwen uit het rijk te verdrijven.

Level Intro

Character Interaction

Item Collection

Stalgos Interaction

The Legend of Zelda: Twilight Princess zal op 8 december verschijnen als een launchtitel voor de Nintendo Wii. De Gamecube-versie volgt een weekje later, op 15 december.

  1.   
    defjam's avatar

    lol dik cowboy stad op het eerste filmpje 😀

  2.   
    Uchiha linkz's avatar

    heb deze al gezien op jeux-france ^^ maar tog mooi om te zien heb de mijne al ge pre-ordert (^-^)

  3.   
    Tha Destiny's avatar

    W00t dit is wat anders dan de GB versies van zelda 😛
    ziet er strak uit