Miyamoto bevestigt nieuwe Pikmin en Zelda

Ondanks dat de persconferentie van Nintendo dit jaar aanzienlijk beter was dan vorig jaar, ontbrak er één game waar vele Nintendo-fans nog steeds op zitten te wachten. Ik kan het natuurlijk alleen maar hebben over Zelda. Met trots mag ik jullie dan ook verblijden dat Miyamoto zelf heeft kunnen bevestigen dat Nintendo wel degelijk bezig is met een nieuwe Zelda en zelfs Pikmin voor de Nintendo Wii.

De reden voor het niet tonen van beide games op deze E3 is omdat Miyamoto nog niet tevreden was met de huidige staat van beide games en zich liever nog even vestigt op de ontwikkeling. Maar wees gerust, want beide games worden volgend jaar gewoon aangekondigd. Miyamoto wist wel al te vertellen dat de nieuwe Zelda volledig gebruik zal maken van Wii MotionPlus.


The Legend of Zelda: Twilight Princess wordt het tweede Zelda-spel voor de Gamecube en moet het beste eindoffensief voor een console aller tijden worden. Er is een hoop veranderd sinds het vorige deel, zo wordt de nieuwe Legend of Zelda een stuk duisterder en volwassener, Link is ook een aantal jaren ouder dan dat hij in The Wind Waker was, dit betekent ook dat de cell-shaded graphics plaats hebben gemaakt voor een meer realistische look. In de nieuwe Legend of Zelda zul je weer over verschillende items en eigenschappen beschikken, zo kun je de kwade wezens te lijf gaan vanaf de rug van een paard en kun je veranderen in een wolf, wat ook weer geheel nieuwe eigenschappen met zich meebrengt.
Link, een boerenjongen die opgroeit in een klein boerendorpje, krijgt van de burgemeester de opdracht om de Hyrule Summit te beklimmen. Hij gaat op weg, maar is zich nog niet bewust van het duistere kwaad dat op Hyrule is neergedaald. Wanneer hij het de Twilight Realm die Hyrule heeft versluierd binnentreedt, verandert hij in een wolf en wordt gevangen genomen. Door een mysterieus figuur genaamd Midna is hij in staat om te ontsnappen en met behulp van haar magie gaan ze op weg om de schaduwen uit het rijk te verdrijven.

  1.   
    Verbeemen's avatar

    voor één keer is het goed 😀

  2.   
    infected henk's avatar

    Verbeemen schreef, "voor één keer is het goed :D"

    soieso deze game word egt vet

  3.   
    KSnK's avatar

    Gelukkig, hier had ik zó op gehoopt 😀

  4.   
    Mattmerize's avatar

    FUCK YEA!!!!!!!!

  5.   
    Chikin's avatar

    Leuk ik hier heb ik op gewacht 🙄

  6.   
    Uchiha linkz's avatar

    wejooow hopelijk wordt deze beter dan ocarina of time,TP was niet echt perfect.

    ZELDA !!!!!!!!! 😛

  7.   
    KSnK's avatar

    Ik weet niet of beter dan OoT kan 😛

  8.   
    valdood's avatar

    YESSS 😀

  9.   
    Dr. D3nVil's avatar

    yeah gelukkig toch nog zelda 😀 dacht al huh wtf is er niks van zelda ofzo 😕