Het kwaad is niet meer te stoppen in teaser van Clive Barker’s Jericho

Nadat we gisteren al een eerste kennismaking hadden met Clive Barker’s Jericho, is het vandaag de beurt aan een teaser van de game. Voorzien snelle montage en angstaanjagende geluiden zijn het spannende beelden die ons een van de helse wezens laten zien waar je straks tegen moet strijden.

Cliver Barker’s Jericho vertelt het verhaal over het mysterieuze Al-Khali, een afgelegen woestijnstad in het Midden-Oosten. Als een uitzonderlijk krachtig kwaad daar tot leven komt wordt het Jericho team, een Special Forces eenheid, naar de stad gestuurd. Hun missie: het opjagen en vernietigen van al het kwaad dat zich in de stad bevindt, voordat het de mensheid verwoest. De teamleden zullen niet uitsluitend met extreme wapens gaan strijden tegen de helse wezens, maar ze zijn ook getraind in arcane arts, waardoor elk personage een unieke, para-psychologische gave heeft zoals alchemie, blood magic, exorcisme en helderziendheid.



Clive Barker’s Jericho zal in het vierde kwartaal van 2007 uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    i just peed in my pants 😮

  2.   
    Bub’z's avatar

    ik niet 😆

  3.   
    Maddy's avatar

    Ja echt schrikken..dat was in die eerste Clive Barker ook..moest ik soms gewoon even stoppen met spelen..zo nerveus wordt je ervan 😀