Draadloze gitaren van Guitar Hero 2 rocken er op los

Vorige week hadden we al het bericht dat de tweede Guitar Hero-game straks draadloze gitaren zal hebben. Vandaag is er nog een mogelijke gitaar bekend gemaakt waar straks mee gerockt kan worden. Produktiebedrijf The Ant Commandos heeft namelijk een eigen versie gemaakt van een gitaar voor de Guitar Hero-games. De gitaar, die voluit Double Range Freedom V gaat heten, zal in een draadloze en bedrade versie komen. De Amerikaanse prijzen liggen rond de 60 dollar voor de draadloze gitaar en voor tien dollar minder heb je een versie met snoer. Of de Double Range Freedom V ook in Europa uitgebracht zal worden en voor welke prijs is vooralsnog niet bekend gemaakt.

In Guitar Hero 2 zal het er net als in zijn voorganger er om gaan om op het juiste moment de juiste snaar weten te raken en op deze manier punten te scoren. Het spel heeft nog steeds dezelfde ontwikkelaar, alleen heeft Harmonix nu al toegezegd dat het tweede deel in de Guitar Hero een stuk moeilijker zal zijn dan de eerste en ook zal het spel bomvol zitten met allerlei multiplayer modes om je samen helemaal op uit te leven! Natuurlijk doe je dit op de twee bijgeleverde gitaren om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken.

[SCREENSHOTS]
(links de Double Range Freedom V en rechts de ‘standaard’ draadloze gitaar)

Guitar Hero II zal vanaf 7 november verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 2. Voor de Xbox 360 versie moet je nog even wachten, want deze staat gepland voor het begin van 2007.

  1.   
    ChielB's avatar

    Hopelijk komt die Double Range ook hier in de winkels, want dit ziet er wel erg stoer uit! 8)

  2.   
    Burnout's avatar

    Ik vind dit niet zo’n boeiend spel en ook niet echt nuttig.
    Als je gitaar wil spelen, neem les.