Bijna twee miljoen Guitar Hero II-songs gedownload

Er zijn tot op heden bijna twee miljoen songs van Guitar Hero II gedownload via Xbox Live. Dat betekent in veel gevallen dat de platenverkopen van deze songs vele malen wordt verbroken. De Guitar Hero songs worden in pakketjes van drie songs verkocht op de Marketplace. Het ‘My Chemical Romance’ songpack bijvoorbeeld is in de eerste week na release circa 50.000 keer verkocht. Ook de verkopen van Guitar Hero II zelf liegen er niet om. Sinds de release zijn er al 5,5 miljoen exemplaren van over de toonbank gegaan.

Neversoft speelt met Guitar Hero III op safe en laat de basis onveranderd: er schuiven nog altijd gekleurde noten op je af en jij moet de juiste snaar op het juiste moment aanslaan. De belangrijkste toevoegingen aan dit deel zijn de beroemde gitarisen die hoofdbazen vormen, de Battle mode en de mogelijkheid om online te rocken: samen met een vriend of tegen elkaar in een duel. Hierin speel tegen elkaar en als je bepaalde secties foutloos speelt krijg je power-ups die je kan gebruiken om het de ander extra moeilijk te maken. Al met al lijkt Neversoft zijn zaakjes met Guitar Hero III voor elkaar te hebben.

Guitar Hero III: Legends of Rock ligt vanaf 28 oktober in de schappen voor de PS2, PS3, Wii, Xbox 360, PC en Mac. De DS-versie zal iets later verschijnen.

  1.   
    MauriceV's avatar

    goed nieuws voor microsoft 😆

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Damn, harde cijfers!
    Ik zou ook wel eens een paar van die songpakketjes willen kopen!