[Update] Ouderwetse actie in nieuwe gameplay trailers van Gears of War

Nadat vorige week al een van de meest briljante trailers van dit jaar was uitgebracht, gaat het videogeweld van Gears of War ook nu weer onverschrokken verder. Deze keer geen gevoelige muziek en haast ontroerende beelden, maar gewoon weer ouderwetse, harde actie. In twee nieuwe gameplay trailers krijgen we weer wat meer te zien van de multiplayer van Gears of War.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.



Update: Inmiddels zijn er maar liefst 10 gameplay trailers van de Gears of War multiplayer verschenen. Om je een eeuwige laadtijd te besparen, kan je het snelste de trailers via deze site bekijken.

Gears of War zal op 17 november exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

  1.   
    Bub’z's avatar

    Wow, dit ziet er best goed uit…
    dat wapen met die straal doet me denken aan de particle cannon uit c&c 🙄

  2.   
    ChielB's avatar

    Ziet er zeker vet uit. Echt flink hopen dat deze game nog naar de PC zal komen…