Speel soldaatje met nieuwe screenshots Call of Duty 3

We krijgen een oneindige stroom chaotische trailers en modderige screenshots van Call of Duty 3 te zien en de game belooft ons nóg meer chaos en hectische momenten dan de vorige delen. Ook vandaag zijn er drie actievolle screenshots vrijgegeven. De officiele website heeft onlangs een facelift gekregen en is hier te vinden.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in CoD3 wél alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte.

[SCREENSHOTS]

Call of Duty 3 verschijnt op 10 november voor de Xbox 360, op 24 november voor de PS2, op 8 december voor de Wii en in maart 2007 voor de PS3. Een definitieve releasedatum voor de Xbox- en PSP-versie is nog niet bekend gemaakt.

  1.   
    Cirdan's avatar

    Paolo zegt het al..Cod ligt bij de pc en als ze geen pc versie maken dan zijn ze gedoemd om meer verliezen te lijden of meer winst. who knows

  2.   
    spysiem's avatar

    lol idd…shooters zijn sowieso het fijnst op de pc 😉

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik hoop dat het voor de pc uiktomt 🙂
    Maar aan de andre kant als ik voor de pc uikomt zijn het pitige systeemeisen
    ik zelf heb een ps2 en het handige is ik krijg nooit foutmeldingen en hoef het niet te instraleren dat is nou het mooist van een console :wink:.

  4.   
    Wouter's avatar

    Ja, klopt. Een console is fijner qua systeemeisen, die heb je namelijk niet 😀 Maar aan de andere kant, elke shooter speel je gewoon het fijnst op de pc. Dat is bijna een feit!

  5.   
    TheProf82's avatar

    Inderdaad. Ik hoop op een PC-versie, maar reken er maar niet op. Deze game wordt gemaakt door de makers van de vorige CoD games voor de consoles, die ook niet op de pc kwam. Infinity Ward maakt de pc-versies, en is al wel bezig met een nieuwe CoD(PC), waar nog geen informatie over is. Systeemeisen zijn hier geen probleem, gelukkig.

  6.   
    R.andom H.ero's avatar

    Ik denk dat CoD3 zonder probs op me pc zou lope maar als hij toch alleen maar 4 360 uitkomt dan haal ik m maar darrvoor

  7.   
    Cirdan's avatar

    snapt hierboven niet zo 😕

  8.   
    Dilliemaster's avatar

    ziet er super uit.
    als hij uit is ga ik hem meteen halen
    trouwens vond de andere delen ook super