Gears of War ook naar de PC onder Windows Vista?

Hoewel Duitsland Gears of War wel kan vergeten komt de Duitse website ConsoleWars.de met het nieuws dat Gears of War voor de PC op een Zwitserse releaselijst is opgedoken. De game zou alleen draaien op Windows Vista en eind 2007 naar de PC toe komen. Dit onderwerp is al eens eerder ter sprake gekomen, maar toen vertelde Mark Rein, directeur van Epic Games, dat dat iets voor de verre toekomst was.

Leuke berichten uiteraard, maar dit is dus nog niet officieel bevestigd. Daarvoor is het wachten op Microsoft en Epic, die hopelijk binnenkort met een officiele aankondiging komen.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.

Gears of War komt op 17 november uit voor de Xbox 360.

  1.   
    ChielB's avatar

    Zou wel erg strak zijn als die ook voor de PC uitkomt. Wellicht al iets bijgesteld/verbeterd ten opzichte van de 360 versie. Tegen die tijd zal Vista en DirectX10 al een stuk meer toegankelijk zijn voor gamers, dus een prima planning. ๐Ÿ™‚

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Hij ’s nog niet gereleased, of hij wordt al weer naar de Pc geport ๐Ÿ™„

  3.   
    Rhemme's avatar

    Jah pas eind 2007 he. Duurt nog wel een tijdje dus.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ach maakt mij niet uit ik vind het spel toch niet leuk ๐Ÿ˜€

  5.   
    snuifski's avatar

    Tja het zou revolutionair moeten zijn,maar blijft toch in principe knallen,dekking zoeken,knallen en knallen.
    Gewoon een shooter met nieuwe graphics.