Glorieuze vernieuwde website van Call of Duty 3 gelanceerd

Call of Duty 3 belooft ons nóg meer chaos en hectische momenten dan de vorige delen. Vandaag was er al een nieuwe trailer vrijgegeven, nu is ook de website vernieuwd. Natuurlijk kun je er alle beelden van de game bekijken en is er de mogelijkheid de game te pre-orderen. Je kunt je er ook inschrijven voor een nieuwsbrief waarin je de nieuwste info van de game per e-mail ontvangt. De website is hier te vinden.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in CoD3 wél alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte.

Call of Duty 3 verschijnt op 10 november voor de Xbox 360, op 24 november voor de PS2, op 1 december voor de Wii en in maart 2007 voor de PS3. Een definitieve releasedatum voor de Xbox- en PSP-versie is nog niet bekend gemaakt.

  1.   
    TheProf82's avatar

    Ik vind het er echt cool uitzien, jammer dat ie niet op de pc komt. Echt een toffe MP lijkt het.

  2.   
    Soul14's avatar

    Wat heeft het voor nut om op 1dec voor op de wii te lanceren :S
    De wii komt pas 8 dec uit