Lastige cops geen probleem met nieuwe trailer Need for Speed Carbon

In Need for Speed Carbon zijn net als in het vorige deel de cops weer aanwezig. Natuurlijk zijn er een aantal nieuwe features aan toegevoegd, bijvoorbeeld in multiplayer mode. Je kunt hier nu zelf in de huid van een smeris kruipen om het zo andere racers lastig te maken. De mensen die Need for Speed Most Wanted gespeeld hebben kennen vast de zogeheten achtervolgingsbrekers nog wel. Hiermee kon je lastige agenten het leven zuur te maken, je reed door een gebouw of tankstation heen en dan ontploften of kwam alles naar beneden op de politiewagens. Ook in Need for Speed Carbon is dit dé manier om uit handen van de politie te blijven, hier hebben we vandaag een trailer van.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

Need For Speed: Carbon zal begin november uitkomen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360 en Gamecube. De PSP-, Gameboy Advance- en Nintendo DS-versie heet dus Need for Speed: Carbon – Own the City en ligt ook begin november in de winkelrekken. De PlayStation 3-versie volgt in maart, de Wii-versie in december rond de release.

  1.   
    RobvdBerger's avatar

    hmm.. ziet dr t zelfde uit als in Most Wanted.. alleen is t nu donker.. volges mij is zelfs t donuttentje rechtstreeks overgenomen..
    dat instortende huis is wel vet.. kben benieuwd.. 8)

  2.   
    ChielB's avatar

    Denk dat het vooral leuk is voor mensen die de vorige delen niet/nauwelijks hebben gespeeld.

  3.   
    Design's avatar

    Het lijkt Need for Speed Most Wanted wel… 😕

  4.   
    Ruudjee's avatar

    Shit zeg, wat n hoop Politie 😛

    Maar idd, wat de rest ook zegt; Het lijkt gruwelijk veel op MW

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er wle vet uit

    ik heb most wanted niet echt gespeeld omdat ik hem niet leuk vond dus ja mooi mee genomen voor mij 😛