Stem zelf op de toekomstige Need for Speed babe

De Need for Speed-serie blijft het nog steeds goed doen en ook het laatste deel, Carbon, draait behoorlijk mee in de verkooplijsten. Om de launch van Need for Speed: Carbon nog wat meer te vieren, heeft Electronic Arts in samenwerking met For Him Magazine (FHM) een babe-contest uitgeschreven. Om de gamers wat te plezieren is er een mooi overzicht opgesteld met wellicht even zo mooie vrouwen, waaruit iedereen een favoriete Need for Speed-idol kan uitzoeken. De gelukkige dame die uiteindelijk wint, mag zich gaan opmaken voor een virtueel alter ego in de volgende Need for Speed-game.

Je kunt op deze site je stem uitbrengen.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

Need For Speed: Carbon is reeds verschenen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360 en Gamecube. De PSP-, Gameboy Advance- en Nintendo DS-versie heet Need for Speed: Carbon – Own the City en ligt ook sinds begin november in de winkel. De Wii-versie volgt in december rond de release en tot slot zal de PlayStation 3-versie volgend jaar maart uitgebracht worden.

 1.   
  Mandamo's avatar

  Komt er weer 1…

  http://www.abnormaal.eu/forum/images/smiles/we.gif
  http://www.abnormaal.eu/forum/images/smiles/pukey.gif

  Maar goed, ik heb voor Sapphira O’Shannon gekozen! ๐Ÿ™‚

 2.   
  ChielB's avatar

  Als je er zo tegen bent, moet je ook niet stemmen he. ๐Ÿ˜‰
  Maar ja, het verkoopt gewoon steeds prima, dus waarom zouden ze niet doorgaan met de serie he!? Blijkbaar is er nog steeds behoefte aan…

  Kan me ook best voorstellen dat als je nog nooit een NfS-game gespeeld hebt, dat je zeker een nieuw deel zal kopen. Natuurlijk moet je niet elk jaar een nieuw deel halen, dan zal de verveling wellicht snel toeslaan.

 3.   
  Mandamo's avatar

  Ach, als ie er dan toch komt, dan is het beter als ze mooi is toch! ๐Ÿ˜€

 4.   
  G-Man's avatar

  Ik gooi liever de lelijke in de game, zodat de knappere een mooi ‘3e-rangs’ promotiebaantje krijgen als boothbabe op de Gameplay 07 ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜›

 5.   
  Bleken's avatar

  Haha JuisteemM ๐Ÿ˜›