Flips, holds en grinds op nieuwe screens Tony Hawk`s Project 8

Vandaag zijn er weer nieuwe screens verschenen van de nieuwe skate-game Tony Hawk’s Project 8. Het zijn screens van enkele challenges uit Project 8 zoals Grafiti en Score challenge. De screens zijn genomen van de X360-versie.

Tony Hawk’s Project 8 is de achtste skateboardgame van Tony Hawk, en na Pro Skater deeltje 1, 2, 3 en 4, Underground 1 en 2 en American Wasteland gaat men nu de overstap maken naar de next-generation consoles. De game is vanaf de grond opgebouwd voor de nieuwe consoles, waardoor er een heleboel nieuwe dingen mogelijk worden. Zo is de kwaliteit van de animaties nu aanzienlijk verbeterd en hiervoor zijn ook motion-captured skateboarders ingeschakeld. Daarnaast simuleert de game continu de zwaartekracht en de andere krachten die op de skateboarder werken, waardoor er een hoge mate van realisme tot stand komt.
In Tony Hawk’s Project 8 moet jij weer aan de slag als een onbekende skateboarder. In het stadje waar je woont is het zaak om de profs te leren kennen en ze uiteindelijk voorbij te streven. Maar voor het zover is zul je zo goed mogelijk moeten presteren in wedstrijdjes, photoshoots en video-opnames. De wereld is uiteraard geheel vrij om in rond te boarden, en dan zonder die irritante laadtijden van American Wasteland.

[SCREENSHOTS]

Tony Hawk’s Project 8 staat gepland voor het vierde kwartaal die jaar voor de X360, Xbox, PS2 en PSP. De PS3-versie zal waarschijnlijk in maart verschijnen als launchgame voor de PS3.

  1.   
    Tom's avatar

    Niet echt érg vernieuwend, maar het ziet er zeker lekker glad uit. Smooth!

  2.   
    M o n d e o's avatar

    Vind jij hem verbeterd,Tharduz?

  3.   
    robertx1's avatar

    ik vindt hem wel verbeterd

  4.   
    TotalPicnic's avatar

    ik eb all lang blij dat ze geen underground of american wasteland style meer hebben

  5.   
    M o n d e o's avatar

    Waarom?

  6.   
    n00kie's avatar

    ‘k vond underground en wasteland best vette games, maar idd niet erg vernieuwend.. maarja skaten blijft skaten^^ 8)

  7.   
    Bumshakalakabum's avatar

    *Zucht* niet egt vernieuwend zegge ze dan 😕

    TH Project 8 word wel vernieuwend vergeleken met de vorige delen en dat is niet alleen kwa craphics maar ook met de nieuwe “Trick Stick Mode” Dat wil dus zegge dat jij de speler met het linker en het rechter pookje de skateboard bepaalde kanten op kan sturen… zo komen er dus ubér vette moves uit de mauwen 8) voor diegene die niet weten waar ik het over heb kijk dan maar op deze site naar het filmpje Nail The Trick Mode 😉

    http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2662