Duister geweld in nieuwe gameplaytrailer The Darkness

Vandaag is er een nieuwe gameplay trailer uitgebracht van The Darkness. In deze trailer krijg je een gevecht te zien waarin Jackie, het hoofdpersonage, een paar van zijn trucjes laat zien om de politie slimmer af te zijn.


The Darkness is een FPS die gebasseerd is op de gelijknamige stripboeken. In deze game neem je de controle over Jackie Estacado. Jackie is een huurmoordenaar en hoort bij een maffiafamilie en via zijn bloedlijn heeft hij beschikking gekregen over een aantal eeuwenoude, duistere krachten. Deze krachten beginnen pas te werken wanneer hij volwassen wordt en vanaf dat moment zal hij ze zo goed mogelijk onder controle moeten krijgen. Dit is een lastige klus, maar zodra het hem lukt is hij een moordmachine die geen mens tegen kan houden.

Hier vind je een HD-versie van deze trailer.

The Darkness zal volgend jaar vanaf 6 april in de winkels liggen voor de X360 en PS3.

  1.   
    MaxrinAss's avatar

    Ik vind de computer er best wel stom uitzien, jij komt met je container in je handen naar buiten gerend, niemand die op je schiet maar gewoon naar een andere kant loopt???

  2.   
    Mick.W's avatar

    kan wel vet worden
    als ze die ai maar goed aanpassen want nu zijn ze echt dom en ik zie heel wat bugs

  3.   
    Tom's avatar

    Het ziet er goed uit en de ideeën zijn erg leuk, maar als dan ook de basics (o.a. de AI) goed uitpakken kandit nog wel eens een leuke game worden!

  4.   
    G-Man's avatar

    Als Starbreeze een beetje slim is gooien ze een demo op marketplace en ik weet nu al dat ik die helemaal grijs ga spelen 😛