Berg jezelf voor screenshots Enemy Territory: Quake Wars

Van Enemy Territory: Quake Wars krijgen we zo af en toe eens wat screenshots en wat informatie. Kortgeleden kregen we helaas te horen dat de game was uitgesteld naar 2007 omdat ontwikkelaar Splash Damage de game uitgebreider wilde testen om zo een betere kwaliteit af te leveren. Ondanks deze tegenvaller blijft het nog steeds een game om naar uit te kijken en dat bewijzen de twee nieuwe screenshots vandaag maar weer.

In Enemy Territory: Quake Wars speel jij een commando van de Global Defense Forces, of een soldaat uit het Strogg-alienleger. Ze vechten een oorlog uit, met de aarde als inzet.
Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de gameplay, behalve dan dat de game zich afspeelt in uitgestrekte buitengebieden en je tactisch na zult moeten denken om je tegenstander te verslaan. Enemy Territory: Quake Wars is namelijk vooral een online multiplayershooter, net zoals zijn voorganger.
Waar de game tot nu toe om bekendstaat, is de adembenemde grafische kwaliteit. In een vrij vroeg ontwikkelstadium zijn het misschien wel de mooiste gameplaybeelden die we ooit voor de PC hebben gezien.

[SCREENSHOTS]

Enemy Territory: Quake Wars is onlangs helaas uitgesteld en gaat in 2007 op de PC verschijnen.

  1.   
    Mick.W's avatar

    altijd maar 2 (wel 2 moooooie)

  2.   
    Paolo's avatar

    Dat houdt de spanning erin. 😛

  3.   
    DARKSPEAR's avatar

    Spanning WTF? geef gewoon 10 screens gelijkt 2 wat een kut getal maar wel super vette screens

  4.   
    G-Man's avatar

    Voor sommige games zijn zelfs maar 2 screenshots genoeg om te bewijzen dat het een topgame is 😉

  5.   
    J-Loco's avatar

    Nee hoor G-Man, bij de screenie’s van Just Cause zou je ook denken dat het een topper zou zijn terwijl het dat neit is..