Demo Enemy Territory: Quake Wars ook op PlayStation Network

Afgelopen maandag verscheen de demo van Enemy Territory: Quake Wars al op Xbox Live. PlayStation 3 bezitters kunnen nu ook deze game gaan proberen want hij is nu ook te downloaden op het PlayStation Network.

Als opvolger van het legendarische Quake II heeft Enemy Territory: Quake Wars de zware taak om de ultieme online team en objective-based multiplayer shooter te worden. Het verhaal speelt zich af in het epische Quake-universum en we tellen het jaar 2065. De geallieerde troepen van de Global Defense Force (GDF) zijn in een hevige strijd verwikkeld met de barbaarse en technologisch geavanceerde Strogg, die strijden om het lot van de Aarde. Als speler heb je keuze om als mens of als Strogg te spelen in een van de vijf unieke character classes.

Voorzien van een arsenaal aan wapens, voertuigen en krijgsmachten, stort je jezelf in een actievolle test van skills en tactisch teamwork met diverse combat objectives. Je character zal zich kunnen verbeteren, goed teamwork levert je beloningen op en daarnaast zullen missies en doelstellingen er voor zorgen dat nieuwe spelers hun eigen stempel kunnen drukken op deze extreme oorlog.

Voor meer informatie over Enemy Territory: Quake Wars check je snel onze review!

Enemy Territory: Quake Wars is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Een Mac-versie is ook nog in ontwikkeling.

  1.   
    Lashrom's avatar

    Morgen downloaden dan, vandaag geen tijd 😛 .

  2.   
    xizaaR's avatar

    Ik heb hem al.

  3.   
    -050- Critical's avatar

    is hij ook al voor 360?
    🙂

  4.   
    NLkevvNL's avatar

    )wtw(Critical schreef, "is hij ook al voor 360?
    🙂 "

    duuh:P aleen een k. .. poort