Sid Meier’s Railroads! berijdt de gouden spoorbaan

2K en Firaxis Games maakten het vandaag bekend; Sid Meier’s Railroads! is klaar voor zijn gouden rit. De game moet het niet hebben van extreem grafisch geweld, maar meer van leuke features en gameplay. De Amerikanen kunnen 17 oktober al met de game aan de slag, voor ons ligt hij de 27 oktober in de winkelrekken. De game hoeft nu enkel nog in massaproductie te gaan.

Sid Meier’s Railroads! brengt je het meest uitgebreide spel om eens lekker met treinen en spoorwegen aan de slag te gaan. Een levendige 3D-wereld, opwindende multiplayer opties, in-game customization tools, een strakke interface en een ongekende gameplay. Hierdoor is het spel simpel om te leren, maar zeer uitdagend om er echt goed in te worden. De combinatie van de beste bestaande en model-treinen, zorgt ervoor dat jij de leiding hebt over het grootste trein-imperium in het land. Beheer je treinen, goederen en de spoorwegen, terwijl je de strijd aangaat met de rivaliserende tycoons, louche ondernemers en beruchte overvallers.

Sid Meier’s Railroads! zal 27 oktober op de PC verschijnen.

  1.   
    Nielskuhhveki's avatar

    My lykt het wel grappig 😀

    aleen ik kan niet bedenken wat je in vredesnaam in muliplayer mode moes doen 🙄

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Dan doe je een wedstrijdje tegen machinisten van de NS.. Kijken wie er het best op tijd kan komen 🙄

  3.   
    Diede's avatar

    Tjah, ’t is natuurlijk makkelijk om ook een sarcastische reactie hier te plaatsen, maar ik zie zeker wel kwaliteit in deze game. Rollercoaster Tycoon was toch ook vet? Waarom met treinspoortjes dan niet?

  4.   
    Paolo's avatar

    Je zou bijvoorbeeld in multiplayer mode tegen iemand (of meerder) spelen en degene die een zo groot mogelijk spoorweg-imperium weet op te bouwen wint. Simpel maar het kan best vermakelijk zijn.

  5.   
    Nielskuhhveki's avatar

    ik was vroeg vooral fan van treintjes 😀