Meer Gears of War multiplayer levels dan aanvankelijk aangenomen

Acht multiplayer maps. Dat is het aantal maps wat al een tijdje rond gaat over het internet met betrekking tot de multiplayer van Gears of War. Vandaag blijkt echter dat het aantal komt uit een ‘veilige schatting’ van een insider en dat, volgens het officiële Epic forum, men niet acht, maar tien multiplayer levels zal gaan aanbieden. Meer doen dan belooft, het bestaat nog.

Daarbij doen geruchten de ronde dat er binnen nu en 48 uur een demo zal verschijnen. De geruchtenstroom is ontstaan door
deze teaser, met de tekst: ‘Marcus Fenix has been located. You have 48 hours to mobilise’. Wat je zeker wél krijgt, zijn hints over de verhaallijn van Gears of War. In totaal zijn er met de lucifers drie trailers te vinden. Durf jij het?

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.

De game komt op 17 november uit in Europa. Check tot die tijd de vette trailers.

  1.   
    dummy006's avatar

    poeh, wel 10 maps in plaats van 8. das echt een wereld van verschil ja 🙄

  2.   
    Lasso's avatar

    Het is ook nooit goed he? 🙄