Knokken voor je leven in nieuwe trailer Yakuza 2

Terwijl Yakuza (1) hier pas net is verschijnen, is voor het land van de Rijzende Zon het tweede deel van deze game al aangekondigd. SEGA heeft namelijk in de nieuwe uitgave van het Japanse gamesmagazine Famitsu de game uit de doeken gedaan, en ook op de Tokyo Game Show was men groots aanwezig. Vandaag hebben we een nieuwe trailer.

Het verhaal zal zich een jaar na het eerste deel afspelen en plaatsvinden in de Japanse steden Kyoto, in de wijk Muromachi, en Osaka. Het verhaal zal over een Japanse jongenman gaan die het straatleven in die metropolen ervaart, waarna hij logischerwijs met de Japanse maffia in aanraking komt. Naast de hoofdverhaallijn krijgt de game meer dan 100 bijmissies. SEGA was naar eigen zeggen niet tevreden met het gevechtssysteem uit het eerste deel, en dat is dan ook op de schop genomen.

Yakuza 2 zal in Japan op 7 december 2006 in de winkels liggen. Wanneer de game in Nederland verwacht wordt, is nog niet bekend. Het eerste deel ligt hier net in de schappen voor de PlayStation 2.

  1.   
    DARKSPEAR's avatar

    als die eerste game KUT was gaan die mongolen ook nog een 2e maken typisch mongooltjes