Houten Tijger sluipt de greens van Xbox Live Marketplace op

Golf, de een zweert erbij en de ander vindt het maar een suffe bezigheid voor mensen met iets teveel geld op hun rekening. In elk geval kunnen nu al voor nop ook de nodige rondjes over de green maken met de nieuwe Tiger Woods’ PGA Tour. Electronic Arts heeft namelijk de demo van Tiger Woods’ PGA Tour 07 op de Xbox Live Marketplace gezet. Deze demoversie is geheel gratis en een paar honderd MB groot. Je hoeft geen Xbox Live Gold-abonnement te hebben om deze te downloaden, een Silver-abbo voldoet ook.

Tiger Woods’ PGA Tour 07 brengt je een nog meer gedetailleerde ervaring dan ooit tevoren. Zie en voel elke emotie dankzij de nieuwe Universal Capture technologie. Speel onder enorme druk tijdens grote toernooien, terwijl de vele toeschouwers al je slagen aandachtig bekijken. Werk jezelf omhoog in de nieuwe Carrière mode en versla de beste PGA Tour spelers ter wereld, waaronder Tiger Woods, John Daly, Vijay Singh en Ian Poulter.

Tiger Woods’ PGA Tour 07 zal op 27 oktbober verschijnen voor de PC, Xbox, Xbox 360, PS2 en PSP. Voor de PS3 zal de game tijdens de betreffende launch-periodes uitkomen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren