Tiger Woods laat zien wat hij kan in trailer Tiger Woods PGA Tour 07

Wat voor de voetbal fans onder ons FIFA is, is voor de golfers Tiger Woods. Net als met de FIFA-serie komt Electronic Arts ieder jaar met een nieuw deel en zo ook nu weer. Tiger Woods PGA Tour 2007 is natuurlijk mooier en uitgebreider dan het vorige deel. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven waarin je volop kunt genieten van Tiger Woods en z’n golfkunsten. Overigens is de demo nu ook te downloaden van de Xbox Live Marketplace.

Tiger Woods PGA Tour 07 brengt je een nog meer gedetailleerde ervaring dan ooit tevoren. Zie en voel elke emotie dankzij de nieuwe Universal Capture technologie. Speel onder enorme druk tijdens grote toernooien, terwijl de vele toeschouwers al je slagen aandachtig bekijken. Werk jezelf omhoog in de nieuwe Carrière mode en versla de beste PGA Tour spelers ter wereld, waaronder Tiger Woods, John Daly, Vijay Singh en Ian Poulter.

Tiger Woods PGA Tour 07 zal op 27 oktbober verschijnen voor de PC, Xbox, Xbox 360, PS2 en PSP. Voor de PS3 zal de game tijdens de betreffende launch-periodes uitkomen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren